≫ 

Zvezda promašivala protiv Nemaca, ali je upisala prvu pobedu na pripremama u Turskoj (VIDEO)

Crveno-beli dali samo dva gola Nordhauzenu

  • 9

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su prvu pobedu tokom drugog dela priprema u Turskoj, pošto su savladali nemačkog četvrtoligaša Nordhauzena rezultatom 2:0 (2:0)!

Srpski šampion je pitanje pobednika rešio nakon pola sata igre, a strelci su bili Stefan Hajdin u 4. i Branko Jovičić u 29. minutu.

Zvezda je dala dva, a mogla je verovatno i 10 golova da postigne. Pogotovo u drugom poluvremenu, kada su Nemci u finišu posustali u svakom smislu.

Joveljić je imao čak tri prilike. Jednom je i zatresao mrežu, ali gol nije priznat zato što se aktivirao iz ofsajda. I to u trenutku kada je Milijaš trebalo samo da ugura loptu u praznu mrežu. zatim su svoje šanse imali i Ebisilio i Simić, dok je Gobeljić u samom finišu pogodio stativu.

S druge strane, i Nordhauzen je mogao do gola. U tome ih je dva puta sprečio Zoran Popović fenomenalnim intervencijama. Jednu od njih je upisao u 60. minutu kada je trener Vladan Milojević i te kako bio besan na Milijaša i nonšalantne igre na sredini terena.

- Ima dosta stvari koje bi trebalo da ispravimo, ali momci su dosta dobro odigrali. Radili su ono što smo vežbali na treninzima - rekao je Milojević posle meča, a kompletnu izjavu možete pogledati u videu ispod:

Milojević je u prvom poluvremenu izveo ovaj sastav - Borjan, Hajdin, Savić, Babić, Rodić, Jovančić, Jovičić, Ben, Jirka, Marin, Pavkov, dok su u drugom igrali Popović, Terzić, Stojković, Savić, Gobeljić, Milunović, Jevtović, Ebecilio, Simić, Milijaš, Joveljić

Vredi pomenuti i to da u sastavu nije bio Slavoljub Srnić koji u utorak ujutru ide u Španiju gde će potpisati ugovor sa Las Palmasom.

Vredi pomenuti da Zvezdu već u sredu očekuje utakmica protiv Austrije iz Beča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    28. januar 2019 | 18:17

    Spremaju se za derbi, nasli protivnika u klasi Patlidzana 😁😁😁

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    28. januar 2019 | 17:39

    Сигурно, лагано уигравање. Нисмо ми ко неки који могу да победе само Врање, евентуално Телеоптик...

  • Devla

    28. januar 2019 | 19:01

    Popovic I jirka bili najbolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA