Telegraf u kući Zvezdana Terzića: Pokazao nam je svoju čuvenu biblioteku i dao intervju o kojem će se pričati (VIDEO)

Sa direktorom Crvene zvezde razgovarali smo tri puna sata u njegovom domu

  • 22

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić dao je intervju za Telegraf i odlučio da tokom tri sata razgovora za naš portal ekskluzivno ispriča svoju životnu priču.

Od prvog kontakta sa loptom, pa sve do današnjih dana, odnosno kako je Zvezdu vratio na staze slavnih dana. Prečešljali smo sve teme - od njegove igračke karijere, do početka funkcionerskog staža u OFK Beogradu, gde se tokom 90-tih uhvatio u koštac sa opasnim ljudima koji su vodili klubove u Srbiji i Crnoj Gori, poput Željka Ražnatovića Arkana, Jusufa Juse Bulića i ostalih...

Ali, u ekskluzivnoj priči za naš sajt, po prvi put je pričao i o najtežim trenucima života - periodu provedenom u zatvoru, kada i gde je pripremljena optužnica protiv njega, kako je izgledao život u mračnoj ćeliji CZ-a i koja mu je bila glavna "zanimacija" dok je bio iza rešetaka i koliko ga je to očvrsnulo mentalno i kao čoveka.

Zvezdan Terzić u svom domu ima biblioteku u kojoj ima 3.500 knjiga; Foto: Marko Jovanović

Pokazao nam je i svoju čuvenu biblioteku u kojoj ima oko 3.500 knjiga, otkrio nam je koja su mu dela omiljena i koje pisce najviše voli da čita, ali smo sa njim pričali i o drugim životnim temama - muzici, filmu, kafani... Naravno, razgovor nije mogao da prođe bez Zvezde, gde je prvi put otkrio kako je došao na Marakanu, koliko su crveno-beli bili blizu gašenja u jednom trenutku i kako je u "minut do 12" pronađen spas.

U videu na početku pogledajte deo svega onoga što ćete ekskluzivno gledati i čitati na Telegrafu.

(D. U./M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA