Savić otišao iz sobe i poneo ključ, a svom cimeru Žuletu ostavio urnebesnu poruku na vratima (FOTO)

Cimer kapitena Zvezde, Filip Stojković naišao na neprijatno iznenađenje u hotelu na pripremama Zvezde

  • 2
Vujadin Savić, Filip Stojković, 157 Derbi, FK Crvena zvezda, FK Partizan Foto: A. Nalbantjan

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama u Antaliji gde vredno rade da se spreme za nastavak sezone i borbi za odbranu titule.

Ali, uprkos napornim treninzima, ima se snage i za šalu. Tako se kapiten Vujadin Savić našalio sa cimerom Filipom Stojkovićem,

Vujadin je otišao iz sobe i poneo ključ, a na vratima ostavio legendarnu poruku iz filma "Žikina dinastija" kada je Žika Pavlović (Dragomir Gidra Bojanić) napisao na vratima svog stana.

Printskrin:Instagram

Inače, fudbaleri Crvene zvezde upisali su prvu pobedu tokom drugog dela priprema u Turskoj, pošto su savladali nemačkog četvrtoligaša Nordhauzena rezultatom 2:0 (2:0)!

Srpski šampion je pitanje pobednika rešio nakon pola sata igre, a strelci su bili Stefan Hajdin u 4. i Branko Jovičić u 29. minutu.

Zvezda je dala dva, a mogla je verovatno i 10 golova da postigne. Pogotovo u drugom poluvremenu, kada su Nemci u finišu posustali u svakom smislu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA