≫ 

Kakav gest Arsenala: Sala upisan u zvanični protokol utakmice sa Kardifom! (FOTO)

Klubove ne čine samo trofeji velikima

  • 0

Emilijano Sala živi u mislima mnogih koji odbijaju da se pomire sa zvaničnom istinom da je Argentinac nastradao prilikom pada aviona koji je leteo iz Nanta za Kardif.

Da je preleto kanal, Sala bi verovatno debitovao protiv Arsenala na "Emirjetsu" u utorak uveče gde dva tima igraju meč Premijer lige.

Možda je Arsenal dugi niz godina bez značajnijeg trofeja, možda u ovom trenutku nije u top četiri najjača engleska kluba, ali ono što su "Tobdžije" uradile pred meč sa Velšanima, veće je i značajnije od bilo kog priznanja i pehara za rezultat na terenu.

Naime, Arsenal je u zvaničan protokol meča upisao Salino ime, na poslednjem mestu, iza igrača koji su popunili spisak, na koje računa trener Nil Vornok.

Na "Emirejtsu" u utorak uveče sve protiče u znaku Sale.

Arsenal je inače prihvatio predlog predsednika Kardifa Kena Čua da na svakom od 60.260 sedišta na "Emirejtsu" bude postavljen žuti karton.

Ta boja simbolizuje cvet sunovrat,  jedna od velških nacionalnih simbola, a ujedno to je boja dresova francuskog Nanta, za koji je iograo Sala pre kobnog transfera u Kardif.

Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA