≫ 

Čelnik Partizana dominirao na karaokama: Vuletić kao Frenk Sinatra! (VIDEO)

Čelniku crno-belih u izvođenju evergrin hita pomogao Elvis Prisli, koji je doduše malo “falširao”

  • 19

Potprednik Partizana Vladimir Vuletić zadužen je u ekspediciji crno-belih da sve u Antaliji protekne u najboljem redu, da se fudbalerima i stručnom štabu omogući sve što im je potrebno da sprovedu plan u delo. Ali, kada dnevne obaveze prođu čelnik crno-belih ume i da zabavi sve prisutne, iznad svega šalom i pesmom, pa se tako, na nagovor “sedme sile” prijavio na “karaoke” u hotelu “Sueno” i pobrao simpatije svih prisutnih!

Vuletić je odabrao evergrin hit Frenka Sinatre “ I did it my way”, u čemu mu je pomogao niko drugi nego – Elvis Prisli! Naravno, ne bukvalno “Kralj rokenrola”, već jedan od njegovih poštovalaca, koji je za ovu priliku izabrao stajling svog idola.

I, sjajno je počelo, Vuletić je dominirao, Elvis ga je pratio do nekog momenta, a onda je na visokim tonovima pomalo izgubio glas i počeo da “falšira”.

Vuletić se nije obazirao, “izvukao” je pesmu do kraja i dobio ovacije svih prisutnih u publici, kao i medija iz Srbije, koji su i ovekovečili sscenski nastup za pamćenje...

(Izveštač Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA