≫ 

Terzić do detalja opisao pakao zatvora: Da vidiš kad te zaključaju u samicu, a tamo čučavac, pacovi, mrak i hladnoća, pa ti ubace malo hleba, paštete i sardinu (VIDEO)

Generalni direktor Zvezde nam je otkrio Koja mu je bila omiljena "zanimacija" u CZ-u i kako je 7 meseci izdržao da ostane mentalno jak, kako robijaši provode vreme iza rešetaka, koja im je omiljena igra

  • 24

Zvezdan Terzić je u velikom intervjuu za Telegraf ekskluzivno ispričao kako je izgledao njegov život u najtežim trenucima, kada je bio u zatvoru 7 meseci, kada je delio samicu sa pacovima, i da je upravo tada osetio šta znači pravi život.

On je opisao kako je izgledalo kada je bio u hladnoj i mračnoj ćeliji, gde su mu kroz prozorče ubacivali malo hleba, paštete i sardine i da je tada sagledao život iz drugačije perspektive i da je cenio ono što ima.

- Sve je to za živog čoveka i to je strašna škola. Ja bih svakog muškarca poslao u CZ (Centralni zatvor) barem nekih mesec dana. Da vidiš kako je kada te zaključaju, kada je čučavac, kada nema svetla, kada je hladno, kada ti kroz ono prozorče ubace malo hleba, paštete i sardinu… Oseti malo život. A ja sam bio spreman na to. Svaki pravi muškarac mora da prođe kroz to da bi sagledao život iz jedne drugačije perspektive i cenio ono što ima. E, kada te zatvore deset dana u samicu, a tamo samo ti i pacovi. Međutim, jesi li muškarac? Jesi li predodređen za velike stvari? Pa, prođi to - opisao je Terzić u velikoj ispovesti za Telegraf.

O danima u zatvoru, kako je provodio slobodno vreme sa ostalim zatvorenicima, kao i gde mu je "spakovana" optužnica, kako je izgledao život u bekstvu, a zatim i kako je odlučio da se preda, Tezić je za naš portal pričao opširno, punih 17 minuta samo o tome, što možete videti u snimku na početku teksta.

(Mario Marić/Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    30. januar 2019 | 11:53

    A sto da to prodje svaki muskarac?? Bolje da si rekao svaki lopov i kriminalac...sto bi to probao neko ko je ok?

  • Marko cg primorje

    30. januar 2019 | 11:46

    Kad znas da te napolju cekaju milioni unutra se osjecas kao u Hajatu ne mlati druze

  • Čak

    30. januar 2019 | 11:40

    Što svaki muškarac da prođe to, pa ja nisam u životu ukrao ni dinar, jel bio gospodin u vojsci, na ratištu, da vidi šta je za prave muškarce, a ovo je samo za lopove i kriminalce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA