≫ 

Pronađeni ostaci aviona kojim je leteo nestali fudbaler!

Privatni istražitelji objavili su da su pronađeni delovi aviona za koje veruju da su ostaci letelice kojom je putovao Emilijano Sala

  • 0

Privatna kompanija AAIB, koju je unajmila porodica Emilijana Sale, objavila je da je pronašla delove aviona, za koje veruju da je upravo onaj kojim je leteo argentinski fudbaler.

- Pronašli smo dva komada delova avionskog sedišta za koje verujemo da pripadaju avionu u kojem je leteo Emiljano Sala - objavili su privatni istražitelji koje je unajmila porodica argentinskog fudbalera, nakon što je policija obustavila potragu za njim posle tri dana neuspešne istrage na ostrvima u Engleskom kanalu, koji spaja Francusku i Veliku Britaniju.

Iz preliminarnog ispitivanja zaključili smo da su to verovatno jastuci nestalog aviona.

Podsetimo, prošlog ponedeljka u 20.30 mali avion Pajper kojim se Emilijano Sala vraćao iz Nanta za Kardif, gde je prešao u rekordnom transferu za ovaj klub iz Velsa, nestao je sa radara i do današnjeg dana nije bilo nikakve naznake gde bi mogli da budu ostaci aviona, niti šta se dešava sa nestalim fudbalerom i pilotom Dejvom Ibotsonom.

VIDEO: Otac Emilijana Sale od suza jedva došao do reči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA