≫ 

Tako to rade Englezi: Premijerligaš doživotno zabranio trojici navijača ulazak na stadion - zbog vandalizma!

U izdvojenim incidentima trojica "navijača" su napravila neoprostive ispade

  • 5

Engleski premijerligaš Brajton izrekao je doživotnu zabranu trojici svojih navijača zbog incidenata koje su izazvali pre utakmice FA Kupa sa Vest Bromvičom.

U pitanju su odvojeni incidenti, tri napada, i to na jednog stjuarda, navijače gostujućeg tima i na doktorku?!

Brajton je u saopštenju poručio da su u pitanju ozbiljni incidenti, prema kojima klub pokazuje"nultu toleranciju", te da će u skladu sa politikom kluba sva trojica napadača, inače svi vlasnici godišnjih ulaznica, biti proterani sa stadiona - zauvek!

Ovi incidenti samo su nastavak prethodnih sličnih koji su se dešavali u poslednje vreme, a imaju veze sa navijačkim nasiljem.

U Brajtonu su rešeni da takvim pojavama jednom zauvek stanu na put.

- Prvi incident se desio u režiji male grupe nazovi navijača Brajtona koji su napali suparničku grupu dok su se kretali ka stadionu. Jedan napadač je nasrnuo na stjuarda uz pretnju nožem, dok je još jedan, što je jednako šokantno, vređao doktorku koja mu je ukazivala pomoć posle tuče - navodi se u saopštenju Brajtona, prenose engleski mediji.

Iz kluba sa "Amerikan Ekspres Komjuniti" stadiona proučeno je da takve individue niko normalan među navijačima i ljubiteljima Brajtona, uključujući kompletno rukovostvo i sve u klubu, ne želi blizu stadiona.

Meč Brajtona i VBA završen je bez golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA