≫ 

U Partizanu odahnuli: Rikardo se vratio!

Napadač skinut sa liste povređenih i počeo da radi uz ekipu

  • 5

Svi u Partizanu su odahnuli - Rikardo Gomeš se juče vratio na teren i počeo da trenira posle nekoliko dana pauze, koju je inicirao problem tokom rada u sportskom centru u Zemunu, kada se fudbaler požalio na bol u primicaču i pubičnoj kosti.

U prvih šest dana u Antaliji, napadač nije radio sa timom, ali je konačno počeo da trči i daje nagoveštaje da će struka uskoro moći da računa na njega.

Isprva delovalo kao benigna povreda, ali se u jednom trenutku situacija iskomplikovala, pa je malo nedostajalo da se Rikardo čak vrati i u Beograd, kako bi imao potpunu medicinsku negu.

Ipak, pojačani rad medicinskog osoblja crno-belih, pre svih fiziorerapeuta koji su sa igračem radili i po pet sati dnevno, dao je rezultata, pa je doktor Ilija Rosić u četvrtak posle podne “skinuo” igrača sa liste povređenih i dozvolio mu počne sa treninzima.

Na poštedi su minulih dana bili i Đorđe Ivanović i Danilo Pantić i to zbog upala, uslovljenih lošim vremenskim uslovima i radom na veštačkoj travi u Beogradu, ali i njihovo stanje je daleko bolje i uskoro će na teren.

Podsetimo, za Rikarda je u finišu prelaznog roka interesovanje pokazao Anderleht, a na Telegrafu ćete moći da saznate najnovije informacije o potencijalnom transferu napadača Partizana poslednjeg dana prelaznog roka.

VIDEO: Partizanov biser dribla kao Kristijano Ronaldo

Inter će kroz Seriju A obezbediti mesto u Evropi, dok je za Lacio to krajnje nezivesno. Zato je gostima važniji meč četvrtfinala Kupa Italije na Meaci (21.00). A kvota na keca je 2,20, dok je dvojka 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Laci

(Izveštač Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR PODGORICA

    31. januar 2019 | 12:30

    BRAT BRATU, AKO MARIN VREDI TOLIKO KOLIKO NOVINARI ZVEZDE PIŠU, RIKARDO VREDI, MALO VIŠE OD NJEGA, SIGURNO.

  • CRNO BELI CRNA GORA

    31. januar 2019 | 13:49

    JESTE LI VIDELI ŠTA HAJDUK IZ SPLITA RADI PRODALI IGRAČA, ANONIMUSA ZA 6,3 MIL. DA LI ILOJEV I VAZURA VIDE KAKO SE TRGUJE. NAPOLJE OBOJICA.

  • GROBAR PODGORICA

    31. januar 2019 | 12:35

    NEZNAM KAKO SE NAŠI KLUBOVI ZADOVOLJAVAJU MALIM TRANSFERIMA KAD SE ZNA DA SIGURNO VREDE VIŠE. FSS TREBA ŠOMOĆI KLUBOVIMA OKO NORMALNE TEALIZACIJE TRANSFERA. LJUDI MOJI PA AMATER IGRAČ ODE ZA VEĆU SUMU OD PROFESIONALCA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA