≫ 

Zvezda odbila "ponudu koja se ne odbija": Arapi nudili bogatstvo za Marka Marina! (VIDEO)

"Imali smo dogovor ako dođe neka ponuda koja je nenormalna, da se ne može odbiti, da ćemo sesti zajedno i da ćemo pričati. Takva ponuda je došla iz Katara, ali..."

  • 20

Crvena zvezda odbila je unosnu ponudu iz Katara za Marka Marina. Sam fudbaler je rekao da je u razgovoru sa novinarima u Turskoj da je došla ponuda "koja se ne odbija", ali da je ipak u dogovoru sa čelnicima kluba odlučeno da ostane na Marakani, jer je previše bitan za ekipu.

Kako je Telegraf nezvanično saznao, ponuda koju je Zvezda odbila za svog moćda najboljeg igrača iznosi oko 4-5 miliona evra.

- Još letos kada sam došao pričao sam da sa Terzićem imam baš dobar odnos. Zbog njega sam i došao u Zvezdu. Imali smo dogovor ako dođe neka ponuda koja je nenormalna, da se ne može odbiti, da ćemo sesti zajedno i da ćemo pričati. Takva ponuda je došla iz Katara, ali ipak smo seli zajedno i odlučili da sam trenutno previše bitan za ekipu. Sešćemo ovih dana još jednom zajedno i videćemo kakva je situacija za novi ugovor, ali ja sam skoncentrisan na novu sezonu i mislim da ću ostati - rekao je Marin.

Podsetimo, Zvezda je Marina prošlog leta dovela poslednjeg dana prelaznog roka iz Olimpijakosa za obeštećenje od 600.000 evra, i dala mu jednu od najvećih plata u ekipi, ali bi transfer od 5 miliona evra, samo 6 meseci kasnije bio neverovatan posao, gde je prihodovana skoro 10 puta veća cifra, ali crveno-beli su odlučili da oslabe tim i da pokušaju da napadnu Ligu šampiona narednog leta još jednom.

(Izveštač Telegrafa iz Antalije - Bojan Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTIROM

    31. januar 2019 | 12:44

    AKO SMO ZA DEGENEKA DOBILI 4MIL ONDA MARIN VREDI 8

  • Baster

    31. januar 2019 | 12:42

    Dobar znak za novu ligu šampiona. Mislim da imamo bolji tim od prošle sezone.. Kostur tima ostao,samo će biti uigraniji. Pojačanja,mislim da su vrlo dobra..

  • Kodiaq

    31. januar 2019 | 14:30

    Prosto ko pasulj. Covek se zove Marko Marin a ne Nikola Jokic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA