Jovičić: Ludogorec nam je stari dužnik, drago mi je što su Vujadin i Stojković produžili ugovore

Branko Jovičić podseća na bolnu 2016. godinu

  • 0

Jovičić je prethodno odigrao i po poluvreme protiv nemačkog niželigaša Vaker Nordhauzena (2:0), odnosno kiparskog Akritasa u Pafosu (8:1).

- Odigrali smo i drugu pripremnu utakmicu u Turskoj, dobili smo 3:0, ali rezultat nije u prvom planu. Bitno je da se niko nije povredio u ovoj fazi priprema i da se što bolje uigramo. Prikazali smo dobru partiju protiv Austrije i mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu biti još bolji - rekao je Jovičić za klupski sajt.

Dva dana između mečeva posvećena su treninzima i daljem taktičkom usavršavanju, a fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 15 časova na megdan Ludogorecu.

- Za dva dana nas čeka još jedna ozbiljna provera, kao što je bila protiv Austrije. Ludogorec nam je dužnik još iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Cilj nam je da pružimo još jednu dobru partiju u nizu u ovom delu priprema. U svaki duel ulazimo maksimalno, sa 100 odsto, ko god nam bio sa druge strane.

Kada je reč o novim pojačanjima, Jovičić kaže da su se novajlije dobro uklopile i da je zadatak starijih igrača da im pomognu tokom priprema. Malo slobodnog vremena provodi sa nerazdvojnim saigračima i tako što puni baterije za sledeći trening.

- Često igramo društvene igre u sobi i moram da kažem kako mi je veoma drago što su Filip Stojković i Vujadin Savić produžili ugovore. Zajedno ćemo biti još ove godine sigurno i nadamo se dobrim rezultatima u Crvenoj zvezdi - zaključio je Jovičić.

VIDEO - Branko Jovičić: Nenad Krstičić mi se našao kad mi je bilo teško

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA