≫ 

Partizan čekao, Francuzi se nisu javili: Defanzivca od odlaska iz Humske delilo 100.000 evra!

Posao nije realizovan, jer se zainteresovani klub nije javljao u poslepodnevnim i večernjim časovima

  • 5

Delovalo je kao dobra vest i za Partizan i za fudbalera, jer je Lans imao nameru da angažuje Nemanju G. Miletića na pozajmicu. Kontakti su uspostavljeni, sve je išlo u dobrom smeru, ali je zapelo, naravno, zbog – novca.

Čelnici Lansa su morali da uplate Partizanu novac za tu uslugu, a radi se o cifri od 100.000 evra, koliko u Humskoj “cene” jednogodišnje ustupanje svog fudbalera. Ipak, izgleda da se Francuzima ta ideja nije dopada, pa je sve naprasno stalo poslednjeg dana prelaznog roka.

Kako crno-beli imaju tri leva beka na raspolaganju (Zlatan Šehović, Nemanja G, Miletić, Slobodan Urošević), rešili su da se oslobode jednoga od njih, a kako je Miletić najduže stažom u klubu, a i projektovan je za prodaju u minula tri prelazna roka, izbor je pao na njega.

Ipak, iako je delovalo da bi posao mogao da se okonča, francuski drugoligaš se u poslepodnevnim i večernjim časovima nije javljao crno-belima, pa je verovatnoća da se eventualni dogovor realizuje do isteka prelaznog roka u ponoć - minimalna.

(Od izveštača Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    31. januar 2019 | 22:46

    Nisu se razumeli sa celnicima Lensa, oni su mislili ako ga uzmu da ce Partizan jos pride da uplati 100.000 evra.

  • Skorpion

    31. januar 2019 | 22:43

    Ovaj ne treba nikome i da ga poklonite.

  • Rus892

    31. januar 2019 | 22:58

    U beton ligi ima bolji bekova 😂 verovatno su pogledali koji snimak neke utakmice i nije im bilo tesko da shvate o čemu se radi hahaha smesan lik🤡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA