≫ 

Otišao iz Zvezde, a onda istetovirao moćnu poruku na ruci o tome koliko voli klub! (FOTO)

U Zvezdi je bio samo polusezonu, ali je odigrao najviše minuta u Ligi šampiona

  • 4

Miloš Degenek  je za pola sezone u Crvenoj zvezdi ostavio veliki trag, a nedavno je potpisao ugovor sa Al-Hilalom i spreman je za novi početak u Saudijskoj Arabiji.

Bivši igrač Zvezde je poslednjih nekoliko dana proveo u Beogradu u krugu svoje porodice, a svratio je i do svog bivšeg kluba. U utorak uveče stigao je u Saudijsku Arabiju, a u sredu ima svoj prvi trening u novom klubu.

Međutim, Miloš nikad nije krio koliko voli Crvenu zvezdu, a sada je to pokazao tetovažom na ruci.

Printskrin: Instagram/mdegenek

Žao mi je što sam otišao iz Zvezde. Bila mi je želja kad sam pre pola godine došao, što sam i rekao prvi dan kad su me predstavljali, da bih voleo da vratim Zvezdu tamo gde ona pripada, među najboljima u Evropi, ne ja, već cela ekipa. To smo i uspeli. Takođe sam rekao i da bih voleo da osvojim duplu krunu i da stavim treću zvezdicu na Zvezdin grb.

- Sad sam otišao, neću biti deo te ekipe u drugoj sezoni, gde će oni, nadam se da osvoje Kup i prvenstvo i da naprave novi grb sa tri zvezdice. Voleo bih da dođem na proslavu titule jer mislim da sam za ovih prvih šest meseci zaslužio barem neku medalju - rekao je Degenek pre nekoliko dana za naš portal.

( Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    2. februar 2019 | 16:07

    Bravo legendo

  • M.M

    2. februar 2019 | 19:15

    Moj naklon do poda veliki majstore,jos veci covece.Vrati nam se jednog dana.uzmi ono sto zasluzujes sa svojom zvezdom.

  • Milos

    2. februar 2019 | 21:25

    Pa kakva budala, morace jos da igra i zivi i ovo mu je najgori moguci nacin da iskaze ljubav prema klubu. Samo za lajkove se ovo radi. Uzasna tetovaza i nepotrebna. A za ljubav prema Zvezdi pozdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA