Solskjer: U Moldeu su mi rekli da se ne vraćam iz Mančestera!

I navijači, takođe, žele da Norvežanin ostane i posle leta

  • 1

Idi i ne vraćaj se! Ovim rečima su čelnici Modlea ispratili Ole Gunara Solskjera na pozajmicu u Mančester junajted!

Ne, nije u pitanju ljutnja vlasnika kluba Kjela Ingea Rokea i Bjorna Gjelstena, nego želja da Solskjer ispuni svoj veliki san.

To je dan pre meča Junajteda i Lestera novinarima otkrio upravo Solskjer.

- Kada sam rekao vlasnicima Moldea da me Junajted zove, a znali su oduvek da mi je to san, rekli su mi - idi, uživaj, i molim te ne vraćaj se nazad. Oba vlasnika su mi poželela sreću jer su znali da mi je ovo san. To što sam dobio podršku od njih je fantastično. Ako se vratim u Molde, daću sve od sebe. Ali, zavisi kada ću se vratiti - rekao je Solskjer i dodao:

- Jedina loša stvar u ovom poslu jetse to što i nedostaje porodica.

Otkako je Solskjer zamenio Žozea Murinja na klupi u decembru, Junajted ne zna za poraz. Tačnije, imaju samo jedan remi i to onaj u prethodnom kolu.

Solskjer sa saradnicima na klupi Junajteda Foto: Guliver/Michael Regan/Getty Images

Otuda je i logično da navijači žele da Ole ostane na Old Trafordu.

- Upoznao sam igrače, znam koliko mogu, kakav potencijal imaju. Naravno da sam predočio svoja gledišta klubu. Naravno da sam znao da će klub razgovarati sa mnom povodom igrača koji su interesantni. Uvek sam u poziciji da mogu da kažem Junajtedu koje igrače treba da gleda. To će se nastaviti i posle leta ako još ne budem u klubu. Daću savet ako me budu pitali. Najvažnije je pronaći igrače koji su pravi i imaju Mančesterov DNK - jasan je bio Norvežanin.

>>> Trijumfalni niz Junajteda okončan je u sredu remijem, ali motiva za Solskjerovu ekipu ima na pretek, a prvi je mesto koje vodi u Ligu šampiona. Danas (15.05) Đavoli gostuju Lester, a kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    3. februar 2019 | 10:51

    Trebao bi da ostane. Preporodio je united, a tek ce. Kada na leto bude selektirao on tim,bice jos bolji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA