Solskjer poručio: Biće modrica, ali tako i treba da bude

Na Old Trafordu sve češći žamor: dajte Solskjeru ugovor

  • 0

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer objasnio je u čemu je tajna pobede nad Lesterom u Premijer ligi. Jedini gol za Crvene đavole dao je Markus Rašford u devetom minutu, a istakao se David De Hea nekolicinom dobrih odbrana.

- Dodavanje Pola Pogbe bilo je odlično, ali i prijem Rašforda. Fudbal je igra grešaka, mi ih jesmo pravili, ali borili smo se za svaku loptu i davali smo sve od sebe - rekao je posle meča.

- Mentalni sklop je bio fenomenalan, biće i modrica, ali tako i treba da bude, ulog su bila tri boda. Znamo da možemo da igramo bolje, ali meč bez primljenog gola je uvek dobra osnova - konstatuje privremeni strateg Mančester junajteda.

Pobeda nad Lesterom mu je deveta u svim takmičenjima od kada je seo na klupu Junajteda, a njegov tim je od decembra osvojio 22 boda na osam utakmica u Premijer ligi, što je četiri više od bilo kog drugog tima u tom periodu.

VIDEO - Pogba se unervozio jer mu ne ide i rekao Matiću da ima lice gubitnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA