≫ 

Milojević presekao: Zvezda šalje kvartet igrača na pozajmicu!

Stanković, Nikolić, Stanojev i Terzić idu u Grafičar

  • 18
Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde će se narednog vikenda vratiti sa priprema u Antaliji, a četvorica će kaljenje nastaviti u Grafičaru.

Talentovani kvartet neće imati mesta za dokazivanje u pojačanom igračkom kadru crveno-belih, što je potvrdio generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Samo ovi mlađi, golman Sale Stanković, Veljko Nikolić, Jug Stanojev i Aleksa Terzić idu u Grafičar. Mitar Mrkela je razgovarao sa Terzićem, s obzirom na to da je Rodić ostao, da je tu i Hajdin, a može i Gobeljić da igra levog beka, procenili smo da Terzić neće imati dovoljnu minutažu - kaže Terzić.

- On je i jesenas trebalo da igra sa svojom generacijom u Grafičaru, Zvezdinom B timu, ali smo ga ostavili samo zbog Lige šampiona za omladince, ali sada nema razloga da ostaje. Potrebne su mu utakmice u seniorskoj konkurenciji, da bismo od sledeće jeseni na Terzića mogli da računamo kao na ozbiljno rešenje za levog beka.

Od mlađih igrača, Dejan Joveljić će nastaviti karijeru uz seniore, sa kojima je i jesenas zabeležio nastup u Ligi šampiona, paralelno igrajući za juniore. Čekaće šansu uz Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova, koji su prve opcije u napadu u borbi za duplu krunu.

VIDEO - Zvezdino dete će voditi Sarajevo do titule

(Od izveštača iz Antalije - B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije sever

    4. februar 2019 | 08:13

    Pola igraca koji primaju po 10000e nismo upoznali ni ti Miloje ni mi sa severa a deca nasa beze iz kluba jer nikada nece zaigrati

  • Opticus

    4. februar 2019 | 09:04

    Dali mirno spavaš Ivane Ćurkoviću ?

  • Dragan

    4. februar 2019 | 13:59

    Iskreno navijam za Partizan i imate mnogo jak tim ali klinci vam nedobijaju sansu i tesko da ce je i dobiti.Joveljic i mali Nikolic imaju po 19 godina i vec sada bi trebali da budu kljucni igraci u timu jer imaju kvalitet a kod vas su jos mladi.Gomilate igrace na pozicijama i ponasate ko Bajern u Nemačkoj...pokupi sve najbolje da ih protivnik nebi uzeo...a vasa deca odlaze jer sansu ne dobijaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA