≫ 

Zvezda uzvraća Lekipu: Naplatićemo povredu ugleda! (VIDEO)

Prvi čovek Zvezde želi da ide do kraja

  • 8

FK Crvena zvezda i dalje vodi borbu da se na čistac istera priča sa Lekipom, posle kontroverzne spekulacije o meču sa PSŽ-om u Ligi šampiona.

To je potvrdio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u Antaliji, otkrivši i detalje poslednjeg boravka u Francuskoj.

- Sredinom decembra sam bio u Parizu, na sastanku sa advokatima, kada sam insistirao da odem do Tužilaštva da dam izjavu. Rekli su da nemaju vremena i da će nas pozvati. Onda su advokati podneli zvaničan zahtev Tužilaštvu da nas Tužilaštvo pozove i izaberu koga hoće iz naše delegacije koja je bila u Parizu, i oni su izabrali poslovnog i sportskog direktora, bili su Stefan Pantović i Mitar Mrkela i dali su iskaz tamo - kaže Terzić, uz najavu tužbe koja bi mogla da stigne na adresu uglednog francuskog lista.

- Njihov je utisak da je Tužilaštvo njih potpuno nespremno dočekalo, da nemaju bukvalno ništa, pitanja koja su im postavljali bila su formalna, nepripremljena... Mi očekujemo da se veoma brzo završi ta istraga i onda ćemo sa našim advokatima odlučiti koji je sledeći korak da Crvena zvezda obešteti sebe zbog povrede ugleda koja se dogodila jesenas u evropskim medijima. Gledamo kako da skinemo ljagu sa imena Crvene zvezde i kako da Crvena zvezda izvuče benefit iz čitave te priče.

Zvezda je preko svojh advokata, koje predvodi Erik Dupond Moreti, "kralj svih francuskih advokata" odlučila da tuži NN lice, i sada je cilj da se otkrije ko je "kredibilni doušnik" UEFA, kako bi klub povukao dalje korake.

VIDEO - Zvezdan Terzić o tome kako je nagovorio Borjana da ostane u Zvezdi

(Od izveštača Telegrafa iz Antalije -  B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA