Džaka: Ne žalim što ne igram za Kosovo, ali mi je drago zbog njih, a o albanskom orlu neću da pričam

Nije hteo da otvara ispričanu temu

  • 1

Albanski fudbaler i igrač Bazela Taulant Džaka kaže da je odabrao da igra za Albaniju za koju je upisao 22 nastupa, ali mu je drago zbog toga što je FIFA priznala i Kosovo.

- Ne žalim što se nisam priključio Kosovu, ali mi je drago zbog njih. Tamo je trenutno dobra atmosfera, velika je euforija i taj tim je vrlo talentovan - rekao je Džaka za Blik.

Njegov brat Granit, vezista Arsenala je prošlog leta bio u centru pažnje jer je na Svetskom prvenstvu u Rusiji šakama napravio albanskog dvoglavog orla posle datog gola Srbiji.

- U vezi sa tim je sve rečeno i neću opet da otvaram tu temu... Nadao sam se da će Švajcarska odigrati što bolje protiv Brazila i Srbije, ali su protiv Švedske bili istrošeni - kaže Džaka.

Uz Granita Džaku, dvoglavog orla je pokazao i Đerdan Šaćiri koji je pogotkom u 90. minutu doneo preokret Švajcarskoj i pobedu 2:1 nad Srbijom. Džaka i Šaćiri su se kasnije izvinili Švajcarcima zbog tog poteza.

Meč je obeležeila i kontroverzna odluka nemačkog sudije Feliksa Briha koji nije dosudio čist penal nad Aleksandrom Mitrovićem u 63. minutu.

VIDEO - Vujadin Savić brutalno o Śaćiriju i Džaki: Nije za novine śta bih im uradio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA