Šou kapitena Partizana na treningu: Hoću naslove da je Ilić ponizio Smiljanića i Tošića! (VIDEO)

Kad pobediš učesnika Lige šampiona i to u najjačem sastavu, makar to bilo i u prijatrljskom meču, to ne može a da ne utiče na atmosferu u timu.

  • 15

Dan posle velike pobede Partizana protiv Šahtjora deo fudbalera crno-belih koji je radio trening na terenu iskoristio je za rad, ali zabavu.

Prednjačio je, naravno, kapiten Saša Ilić, koji je sve vreme tražio "žrtve" za šale. Pronašao ih je u starijim saigračima Milanu Loli Smiljaniću i Bambiju Tošiću, koje je nagovorio da posle sat i po treninga odigraju i popularnu igricu "da lopta ne padne". Dobro je kapiten počeo, ali je se "kolo" ubrzo okrenulo.

- Kad kažem jedan, onda vraćaš iz prve, a kad kažem dva, onda smiriš i vraćaš - pojasnio je Ilić pravila saigračima, a zatim je igra počela, uz njegove uobičajene prozivke. Kada bi pogrešio, usledio bi izgovor:

- Ne, nisam rekao jedan, nego dva... 

Bilo je i drugih izgovora...

- Umoran sam, a i nije važilo, nismo počeli. 

Zatim bi dao težak pas ka Tošiću, uz opasku.

-Kako li si ti zaradio 15 miliona, da mi je samo znati. Sram te bilo! - vikao je Ilić dok su se svi ostali smejali...

Na kraju je počeo i sam da greši u serijama, pa je morala da usledi kazna  -ćuške. Ali se vrcavi kapiten izvukao,, pružajući ruku saigračima.

-Čestitam, pobedili ste... - izustio je Ilić, ali nije dugo trajalo.

- Jeste li videli kako sam ponizio Lolu Smiljanića!? Hoću sutra naslove: Ilić ponizio Smiljanića! Ne pobedio, nego ponizio - dobacivao je Ilić i "sedmoj sili", kao da je glavni urednik. Jedan jedini, neponovljivi Saša Ilić.

(Od izveštača Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA