Prozivke i ćuške na treningu Zvezde: Ben na tapetu trenera, nisu štedeli ni Joveljića! (VIDEO)

U pozitivnom duhu se pripreme privode kraju

  • 4

Jutarnji trening u ponedeljak doneo je posebno dobro raspoloženje fudbalerima Crvene zvezde.

Nedelja je bila jedini dan pauze u Beleku na pripremama, a ponedeljak je bio predviđen za start priprema za meč sa Rabotničkim, koji je na programu u utorak od 15 časova.

To je pretposlednja utakmica u Turskoj, u petak je u 15 časova rival Maribor, posle čega će se ekspedicija šampiona Srbije vratiti u Beograd.

Foto: Telegraf.rs

Sudeći po zalaganju na treninzima, utisak je da igrači jedva čekaju povratak u Beograd kako bi startovala borba za duplu krunu, a stručni štab se pobrinuo da nijedan trening ne liči na prethodni, kako bi sve bilo zanimljivije.

Zato su crveno-beli igrali do sada neviđen oblik ševe. Bili su podeljeni u tri grupe, od kojih je samo jedna aktivna i dvojica imaju zadatak da im ne dozvole osam vezanih dodavanja u pomenutom krugu.

Foto: Telegraf.rs

Ako se poveže osam pasova, onda jure u drugi krug da preseče igru, ali se niko nije zadržao "unutra" puna tri kruga u nizu. Na delu je bila vidljiva vrlo zanimljiva i dinamična vežba, koja zahteva mnogo trčanja i pokrivanje prostora, a posle se prešlo na standardnu ševu.

Tu je posebno bio zanimljiv krug u kom su bili Ben, Ebisilio, Marin, Savić, Vukanović, zatim treneri Nikola Leposavić i Vladimir Janković.

Posle presečenog pasa Benu, uz uzvik "snejk" i gestikuliranje zmije, Janković je izazvao veliki osmeh reprezentativca Komorskih Ostrva, dok su Ebisilio i Savić umeli da počaste Joveljića ćuškama, čisto da se zna ko je stariji na terenu. Kako je to izgledalo, možete pogledati na vrhu teksta.

VIDEO - Pavkov golom protiv Ludogoreca najavio uspešnu sezonu Zvezde

(Od izveštača Telegrafa iz Antalije - B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🏆🏆🏆🏅🏅🏅⚽⚽⚽

    5. februar 2019 | 09:58

    А ко би могао да нас угрози да не узмемо дуплу круну? Једино Нишлије јер су једини озбиљан тим. И једино у купу јер је превелика разлика у првенству. Боранија од преко пута нек се бори да поврати навијаче, и то све фракције...мада какав анти фудбал играју, тешко...

  • Zvezda🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇹🇷

    5. februar 2019 | 10:56

    Sa ovima uvek cirkus 🤣😂😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA