≫ 

Pale teške reči na pripremama Partizana, a onda opklada i epski duel: Vuletić izbegao kupanje i grmeo na novinara Arene: Kupaćeš se, žohare! (VIDEO)

Pala i opklada u objektiv Telegrafa veče pre meča, ali poraženi izbegao kupanje u jezeru nadomak hotela, što je razjarilo potpredsednika crno-belih

  • 14

Pripreme Partizana već nekoliko godina obeležava tradicionalni teniski meč “titana”, koji po pravilu privuče mnogo pažnje u ekspediciji crno-belih i danima posle toga služi za međusobna prepucavanja i prozivke, kako samih aktera, tako i “svedoka” duela.

Radi se o okršaju potpredsednika kluba iz Humske Vladimira Vuletića i reportera Arene Sport Ivana Radulovića, koji bez izuzetka ima svoju uvertiru, satkanu od uvreda, pretnji, pa i opklada, razradu u kojoj se najmanje igra kvalitetan tenis, a mnogo više omalovažava i sputava ljuti rival. Na kraju i epilog u kome poraženi mora da ispuni obećanje iz opklade i to pred kamerama.

Počelo je žestoko, veče pre meča, kada su se Vuletić i Radulović, poput profesionalnih boksera na merenju i konkferenciji za medije, uputili jedan drugome niz “pretnji”...

- Druže, meni protiv tebe više uopšte i ne treba reket – obratio se Radulović Vuletiću na terasi hotela “Suenjo”, ne gledajući uopšte u njegovom pravcu.

Bekhend kao kod Đokovića - Vladimr Vuletić na teniskom terenu; Foto: Telegraf.rs
Forhend kao u Federera; Foto: Telegraf.rs
Ivan Radulović riternira Vuletiću; Foto: Telegraf.rs

- Sutra ću da uzmem tiganj iz hotelskog restorana i njime ću da igram. I opet ćeš da završiš sa “krompirom” (nulom – prim. aut.).

Vuletiću se nasmešio brk, ali je nekako ostao ozbiljan, pa je podsetio Radulovića na duel kada je on slavio, a jedan od setova dobio sa 6:0, u meču koji je sudio tadašnji trener Marko Nikolić.

- Jedini koji ovde završio sa “krompirom” si ti Raduloviću – uzvratio je Vuletić, a zatim nastavio.

- Ti uopšte nisi svestan šta te čeka, šta će da te snadje, ti novinarski oposume!

Radulovića je očito zabolelo podsećanje na 6:0, u Sloveniji na pripremama, pa je pronašao i krivca za debakl.

- Lako ti je bilo da dobiješ kad je Marko Nikolić sudio bez naočara za vid. A, šta je bilo posle toga?! Ko je dobio naredni?! Eto, Marka sada nema, pa ti dajem i da biraš sudije!

I fudbaleri Partizana nisu želeli da propuste spektakl; Foto: Telegraf
Tražila se karta više za ovaj duel; Foto: Telegraf

Izgleda da je Vuletić baš to i čekao, pa je ispalio kao iz topa:

- Odlično, biram da sudi Saša Ilić! I to da bude linijski sudija – stao je na žulj potpredsednik Partizana još jednom Raduloviću, svestan da će arbitraža u tom slučaju gotovo sigurno biti na njegovu vodenicu, jer reporter Arena Sporta i kapiten crno-belih imaju neke “nerašćišćene račune” iz okršaja u drugim sportovima.

Radulović je prihvatio izazov zatraživši sa druge strane da reporter Monda Vladimir Sukdolak bude glavni sudija, iz istih pobuda zbog kojih je Vuletić odbrao Ilića. Ilić se na kraju nije pojavio, a Vuletić je smenio Sukdolaka usred meča i postavio svog čoveka iz TV Partizan.

Kada se dobrano “zakuvalo”, usledila je i opklada, koju je Telegraf ovekovečio video snimkom.

- Dakle, ako mi Vuletić uzme više od četiri gema u dva seta, skidam se i kupam u ovom jezeru pored hotela – ispalio je Radulović, a neka on kaže šta će on da uradi u suprotnom!

Vuletić je prihvatio “rukavicu u lice”:

- Ako ne umem više od četiri gema u dva seta, kupam se i ja u ovom jezeru za golfere pored hotela, a zatim tako mokar izlazim i idem do mora i ulazim i tamo u vodu – pojačao je Vuletić ulog, a zatim ispalio još nekoliko “teških” reči na račun Radulovića, koji mu nije ostao dužan.

Desetak sati kasnije, sve je bilo spremno za epski okršaj. Vuletić i Radulović su čak imali i meč predigre, koji su odigrali treneri Zoran Bata Mirković i Gordan Petrić, ali su oni ipak ostali u senci glavnih zvezda dana.

Meč je počeo...

Prijateljski pozdrav pre meča, a onda... Foto: Telegraf.rs

I ne samo meč već i svađa i prozivke, koje su odzvanjale kompleksom hotela “Suenjo”. Ubrzo su i fudbaleri Partizana pristigli, a treneri prekinuli svoj okršaj ne bi li posmatrali komične scene.

Sevalo je na sve strane, jedan od sportskih novinara je čak dobio i lopticu na “nezgodno mesto”, pošto ju je Vuletić nekontrolisano ispalio pored terena. Začuo se tada i Gordan Petrić.

- Eeee, vidiš kako “geometar” od gore sve uredi – što je zasmejalo sve na terenu.

Vuletić je dominirao vokalno, prozivao Radulovića za sve i svašta, ali je u prvom setu poražen sa ubedljivih 6:2. Ipak, stigao je do “polovine” opklade, jer su mu bila potrebna još samo dva gema u drugom setu da suparnika pošalje u jezero!

- Kupaćeš se, žohare! U jezerce ćeš odmah posle tenisa, a ja ću u SPA – dovikivao je Vuletić rivalu i sve je zaista išlo na njegovu vodenicu.

Ubrzo je stigao do željenih 2:2, a zatim i 3:2, uz slavodobitne povike. Na 4:3 je zatražio medicinski tajm-aut i predao je meč, uz tvrdnje da ga boli koleno, a i da je on svoj zadatak ispunio.

Ipak, Radulović je smatrao nije sportski što je predao i da u video zapisu ne postoiji momenat kada tvrdi da će odmah po meču skočiti u jezero. Počeo je da vrda reporter reporter Arene Sport, što je dodatno raspalilo vatru.

- Ne poštuješ dogovore! Hajde, pusti taj snimak da čujemo! Eto, lepo se čuje kad obećavaš da ćes se kupati. Ja bih to učinio sigurno – rezignirano je poručio Vuletić, a zatim se uputio u deo hotela gde su smešteni novinari, ne bi li “žrtvu” sačekao baš kog jezera... Ipak, nije ga dočekao.

Sve što ste pročitali o rivalstvu Vuletića i Radulovića i "teške reči" uzmite sa velikom dozom rezerve, jer se radi o prijateljima. A i trebalo je nekako "popuniti" dan. Vuletić i Radulović su našli način...

(Izveštač Telgrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obi

    5. februar 2019 | 11:44

    Majko mila koje face zalosno

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    5. februar 2019 | 11:27

    Иначе су познати по томе што испуњавају обећање. Ето, иступише из лиге...

  • as

    5. februar 2019 | 12:59

    Zeza se on i uziva na racun kluba a klub sve vise propada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA