≫ 

Nesuđeni povratnik u Partizan karijeru nastavlja u Belgiji!

Levi bek se obavezao na dvoipogodišnju saradnju, a u klub je stigao kao slobodan igrač

  • 4

Nesuđeni povratnik u redove Partizana – Nemanja Antonov ostaje na zapadu Evrope posle raskida ugovora sa Grashopersom. Levi bek karijerui nastavlja u Belgiji, tačnije potpisao je ugovor sa Muskronom. Saradnja je potpisana do juna 2021. godine, a srpskog internacionalca sutra očekuje zvanična promocija.

Antonov je krajem 2018. godine raskinuo ugovor sa Grashopersom, šest meseci pre njegovog isteka i na obostrano zadovoljstvo, jer u švajcarskom klubu nije dobijao priliku da igra, a i “skakavcima” nije išlo na ruku da plaćaju fudbalera od koga nemaju koristi.

Foto: partizan.rs

U jednom momentu Antonova su pozvali iz Humske, smatrajući da je dobro rešenje ukoliko ne angažuju Ivana Obradovića, koji je bio prva opcija, ali je fudbaler odbio tu mogućnost, uz obrazloženje da je minulog leta imao negativno iskustvo među crno-belima.

Muskron se trenutno nalazi na 11. poziciji u belgijskoj Župiter ligi sa 26 osvojenih bodova.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    5. februar 2019 | 16:21

    Зар не видите да брод који тоне заобилазе сви у широком луку. Дође по неки скупо плаћени пензос који не игра и то је то😂😂😂

  • Miki

    5. februar 2019 | 23:54

    Nek ide u zvezdu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA