≫ 

Milojević o odbijanju sekundarne pozicije: Igrači moraju da uđu u moju filozofiju! (VIDEO)

Trener Zvezde još jednom ukazao na to koliko je važna raznovrsnost i mogućnost da se odgovori izazovima na više mesta u ekipi

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Rabotnički sa 2:1 u pretposlednjem pripremnom meču u Antaliji, a trener Vladan Milojević bio je zadovoljan izbalansiranom minutažom igračima koji su bili u drugom planu.

- Jedna utakmica gde sam hteo da dam šansu svima, bio mi je cilj da odigraju 60 minuta u nogama, protivnik dobar, koji igra slično kao naše ekipe u Superliga. Zadovoljan sam, igralo se na različitim pozicijama, imali ste i malu promenu u sistemu. Apsolutno zaslužuju svi šansu, zadovoljan sam voljom i željom - rekao je Milojević, uz opasku da je teren iz dana u dan sve lošiji, što zabrinjava.

Bilo je i rotacija, pomeranja sa primarnih pozicija.

- Moja filozofija je da igrači uđu u  moju filozofiju, šta ja tražim. Pokušavam da igrači koji ne igraju na svojim pozicijama... Znate kako, ako je neko ceo život učio da igra na desnoj strani, onda ima malo... Odbija da igra na drugoj strani, nema taj voljni momenat. Jednostavno, pokušavam da svi igrači, pogotovo u napadačkom delu u te četiri tačke, moraju da znaju u svakom trenu kako delovati, šta radimo, u svim segmentima i fazama igre.

Šta je još rekao o suđenju i povišenom tonu na arbitre i igrače, zatim i povredi Marka Gobeljića, možete pogledati u vrhu teksta.

VIDEO - Pogodak Ebisilija za pobedu Zvezde

(Od izveštača Telegrafa iz Antalije - B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA