≫ 

Svako dete koje ode iz Zvezde pravi grešku: Rokada igrača sa Partizanom na skeneru Kosanovića

Na Marakani ne najavljuju pompezno Novakovića, koji je do juče igrao za crno-bele

  • 1

U prethodnom periodu je odlazak Radivoja Bosića iz Crvene zvezde izazvao veliko interesovanje javnosti, ali se čini da na Marakani nisu previše pogođeni ovim potezom.

Bosić je odlučio da budućnost pokuša da izgradi u Partizanu, bio je i na udaru navijača na društvenim mrežama, a prvi saradnik Vladana Milojevića, Milan Kosanović, prokomentarisao je za Telegraf ovaj transfer.

- Bosića poznajem iz Novog Sada kada je bio član Petar Puača škole, svako dete koje ode iz Zvezde, mislim da pravi grešku. Ne bih da ulazim u polemiku, čini mi se da je ovde interesantno samo to što je otišao u Partizan, tek treba da pokaže da je igrač, ne volim tu famu odlaska. Ovde se traži senzacija, ovo su igrači koji još nisu gotovi, nisu odigrali seniorsku utakmicu, prelazaka iz mlađe je više nego što je u javnosti propraćeno. Tek treba da se dokaže i pokaže. Tajming je da se ništa ne dešava oko prelaznog roka, pa je bilo zanimljivo.

Foto: FK Partizan

Sa druge strane, Martin Novaković je iz Humske došao na Marakanu.

- On je omladinski reprezentativac, uvek je pokazivao kvalitet, moraće u omladinskoj ekipi da potvrdi da je talentovan. Isto mislim kao i za Bosića, jako ga dalek put čeka, da se kroz rad i trud pokaže, individualne stvari, a posle toga kroz Grafičar... Zaključak je da je dečko potencijal, a sve ispred njega je ozbiljan rad - oprezan je Kosanović, koji je posebno posvećen praćenju mlađih igrača, o čemu je u velikom intervjuu za Telegraf posebno govorio.

Takođe, teme su bili i rad sa Vladanom Milojevićem, novajlije, Nemanja Radonjić, istorijski momenti protiv Trnave i Salcburga, a zatim i najupečatljivije stvari iz Lige šampiona. Intervju sa Milanom Kosanovićem moći ćete da pročitate u sredu u toku dana!

Bosić kao Kežman 2000. godine, crveni karton posle jednog minuta igre!

(Od izveštača iz Antalije - B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dadoredstar

    6. februar 2019 | 09:00

    Jedino akobsi stvarni ekstra talenat a možeš da se nosiš sa svime pa da kosekvetno igraš u prvom timu ovako rokada igrača je normalna stvar??!!Sve i jedan mladi igrač konta da je u prvom timu i da je nezamjenljiv ??!!Nažalost toga nema ni u Basnama i Bajkama??!!Upravo naši treneri su najbolji na svijetu jer mladim igračima na kašiku daju šansu upravo iz razloga da nepolete ili izgore??!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA