≫ 

SAZNAJEMO! Zvezda završila transfer Ivanića: BATE pristao na pojačanu ponudu

Gotova saga, Ivanić dolazi na "Marakanu"

  • 35

Dosadašnji vezista BATE Borisova Mirko Ivanić pojačao je Crvenu zvezdu, a beloruski klub je pristao na obeštećenje od 1,3 miliona evra, saznaje Telegraf.

Zvezda je pojačala prethodnu ponudu koja je iznosila 100.000 evra manje od dogovorene i posle više od godinu dana, uspela da završi posao angažovanja kvalitetnog veziste. Ivanić je bio na meti kluba još 2017. kada je Zvezda protiv tima iz Borisova igrala u grupnoj fazi Lige Evrope.

Tada je delovalo kao nemoguća misija, ali je rukovodstvo crveno-belih ovog januara uspelo da privoli i Ivanića i Milunovića da dođu na stadion "Rajko Mitić". Na tom putu joj je pomoglo igranje u Ligi šampiona gde je srpski klub prihodovao veliki novac i samim tim imao nešto više na raspolaganju za pojačanja.

Zvezda njegovim dovođenjem dobija još jednog igrača koji može da kreira igru kao Marko Marin, ali i da napada po desnom krilu. Da podsetimo, Ivanić je baš sa desnog krila asistirao Nikolaju Signeviču za gol koji su crveno-beli primili na Marakani krajem 2017. godine kada je bilo 1:1.

Ivanić je u BATE Borisov otišao iz Vojvodine 2016. godine, ali se pre toga kalio u Proleteru. Igra za crnogorsku reprezentaciju, a ove sezone je za BATE dao jedan gol na 11 utakmica. Inače, u suprotnom smeru iz Beograda u Borisov, nedavno je otišao Nemanja Milić.

VIDEO - Milojević: Igrači moraju da uđu u moju filozofiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaplar Janicije

    6. februar 2019 | 11:52

    I sad imaju 58 igraca u prvom timu a Barsa na primer ima 22 prvotimca. Sve ce to narod platiti.

  • goran...

    6. februar 2019 | 09:37

    komsije svaka cast,bogami imate ozbiljnu ekipu...

  • Uros

    6. februar 2019 | 09:05

    E sada smo top ekipa! Bravo Zvezdo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA