Lesor prasnuo u smeh na pitanje šta je pevao Gagiju Milosavljeviću: On je grobarski... (VIDEO)

Bivši igrači Zvezde i Partizana očigledno imaju sjajan odnos u Unikahi, koja je gostovala u Pioniru u poslednjem kolu TOP 16 faze Evrokupa

  • 0

Matijas Lesor se vratio u Pionir nakon što je letos napustio Crvenu zvezdu. Ovoga puta je u dresu Unikahe igrao protiv svog bivšeg kluba i doživeo je poraz od 105:89.

Ali, Lesoru i njegovim saigračima nije teško pao izgubljeni meč, pošto su već ranije obezbedili plasman u narednu rundu, pa utakmica nije imala rezultatski značaj.

On je rekao posle meča da Zvezdi želi sve najbolje u nastavku sezone i da mu je bilo drago da se vratio u Beograd.

- Zvezda je igrala dobro, iako meč nije imao rezultatskog značaja, želim im sve najbolje do kraja sezone.

- Bio je poseban osećaj da igram protiv Zvezde, drago mi je da sam se vratio da vidim neke igrače koje znam, da se vratim u grad i da posetim neka mesta, da jedem u restoranu gde sam jeo prethodnih godina pre utakmice. Srećan sam što sam se vratio.

Foto: MN Press

Ekonom Zvezde je ispred Pionira pozdravio Lesora i počupao ga po kosi, da se uveri da li je to zaista njegova kosa.

- Pričao sam s njim o mnogim stvarima, nešto što ne smem da kažem pred kamerama. Laka je veoma zanimljiv momak. Mislio je da imam periku, pa je morao da mi dotakne kosu. Imam dobrog frizera u Malagi, on mi svake nedelje pravi drugačiju frizuru, volim ga.

Pitali smo ga i da li je zapamtio neke pesme, pošto je Draganu Milosavljeviću iza leđa, dok je davao izjavu, tiho pevao "pi**o grobarska". Lesor je to uz osmeh prokomentarisao.

- Da, slušao sam tu pesmu cele prošle godine dok sam igrao, srećan sam što sam je čuo ponovo. Podsetilo me na neke lepe uspomene. Ne smem da kažem u kameru šta sam mu rekao. On je grobarski, nešto o grobarskim - uz osmeh je poručio Lesor.

VIDEO: Gagi Milosavljević daje izjavu posle meča, a Lesor iza leđa peva "Pi**o grobarska"

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA