Grof Božović i miljenik Roberta Prosinečkog testiraju Partizan: Jedna od najtežih provera za crno-bele na pripremama!

Meč se igra od 15 časova po našem vremenu, a crno-beli će na teren sa igračima koji su do sada imali manju minutažu

  • 5

Dva dana pre povratka u Beograd, Partizan će odigrati drugu najjaču proveru na pripremama u Antaliji. Crno-bele očekuje susret sa ekipom Krila Sovjetov, koju sa klupe predvodi crnogorski trener Miodrag Grof Božović, bivši šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Utakmica se igra od 15 časova na terenima “Glorija Sports”, uz direktan TV prenos na Areni Sport.

Iako je današnja provera samo za nijansu lakša od one sa Šahtjorom, trener Zoran Mirković je odlučio da priliku pruži momcima koji su u ovom trenutku nešto dalje od prvog tima i na prethodnim utakmicama su imali manju minutažu.

Na odluke struke su delom uticale i neke povrede fudbalera, što od ranije, što novonastale. Tako je, recimo, igranje mladog Zlatana Šehovića pod velikim znakom pitanja, pošto ga danima muči veliki žulj na stopalu. Iz tog razloga će na teren verovatno Nemanja G. Miletić, iako je prvobitno planirano da ne počne pomenuti duel.

Miodrag Božović; Printskrin: Youtube/PFCARSENALTULA

Sa druge strane, tim Miodraga Božovića je ispunjen proverenim ruskim igračima, ali io internacionalacima, među kojima su i dva bivša fudbalera Crvene zvezde – Srđan Mijailović i Vanja Vučićević.

Mijailović je u vreme dok je igrao u Zvezdi bio miljenik Roberta Prosinečkog, koji je u to vreme bio trener crveno-belih.

Krila Sovjetov trenutno zauzimaju 13. poziciju u Premijer ligi Rusije sa 17 osvojenih bodova iz 16 mečeva jesenjeg dela prvanstva.

Tim crno-belih koji će se suprotstaviti Rusima trebalo bi da izgleda ovako: Kljajić, Vulićević, Ostojić, Pavlović, N. G. Miletić, Smiljanić, Đerlek, Urošević, Enake, Tošić, Georgijević.

VIDEO - Vuletić pravio šou na teniskom terenu: Je l' se ti drogiraš, sine, je l' tebi dobro?

(Izveštač Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA