≫ 

Telo izvučeno iz olupina aviona u kom je bio Emilijano Sala

Loši vremenski uslovi otežavali su misiju

  • 1

Istražitelji su došli do neidentifikovanog tela iz olupina aiona u kom se nalazio poznati fudbaler Emilijano Sala i pilot Dejvid Ibotson.

Kako navodi britanski list "Miror", identitet pronađene osobe još uvek nije utvrđen zbog loših vremenskih uslova, a zato neće moći ni da izvuku celu olupinu na površinu.

- U teškim uslovima AAIB i njegovi specijalizovani izvođači uspešno su došli do tela koje je ranije viđeno usred olupine. Operacija je obavljena na što dostojanstveniji način, a porodice su informisane o napretku - rečeno je iz AAIB, britanske agencije za avionske nesreće.

Podsetimo, letelica koja je prevozila fudbalera iz Nanta u Kardif nestala je pre gotovo dve nedelje (22. januara), a nakon što je policija obustavila potragu, pokrenuta je nezavisna, privatna potraga za koju je preko interneta prikupljeno više od 300.000 evra.

Pre nekoliko dana su pronađeni delovi letelice na jednom ostrvu usred Engleskog kanala, ali se ispostavilo da je avion potonuo na dno.

Video: Jedno telo pronađeno u olupini aviona kojom je putovao Emilijano Sala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    7. februar 2019 | 08:24

    Ако је ово Сала,где је пилот? Да није...намера?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA