Bivši fudbaler Partizana ostavio očuha i Botev pa prešao u Levski!

Posle Juventusa, Fiorentine, Mančester Sitija, opet Levski...

  • 1

Nekadašnji napadač Partizana Valeri Božinov novi je napadač Levskog iz Sofije, posle kratke "epizode" u Botevu.

Kako prenose mediji u Bugarskoj, on je sa "Plavima" potpisao ugovor od 18 meseci, do 30. juna 2020, a zanimljivo je da je tokom dana na njegovu adresu stigao "ultimatum" Levskog dok je svoj poslednji trening u, sada već bivšem klubu Botevu iz Vraca, imao pod rukovodstvom svog očuha Saše Angelova.

Posle potpisa, on je na svom Instagram profilu objavio video gde proslavlja brojne golove koje je postigao za Botev, a u poruci se zahvalio svima koji su bili uz njega.

-Želim da se zahvalim saigračima iz Botev Vraca, svim fanovima za bezrezervnu podršku, mom očuhu Saši Angelovom i na kraju, ali ne i najmanje važno, gradonačelniku Vrace Kalinu Kamenovu, imao sam sjajne momente ovde i to ostaje u mom srcu, napisao je.

Da podsetimo, Božinov je u karijeri igrao za Juventus, Fjorentinu, Mančester Siti, Partizan, Parmu, Sporting, Veronu, a sada se vratio u  klub u kojem je igrao pre pet godina.

32-godišnji fudbaler stiže uskoro na Kipar gde će se odmah pridružiti svojim novim kolegama. On će u petak igrati prvu utakmicu protiv Čukaričkog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA