Crveno-beli klinci idu na noge šampionu Rusije

Nadaju se da će se iz Sankt Peterburga vratiti kao pobednici

  • 1

Mladi fudbaleri Crvene zvezde od 2002. do 2005. godišta putuju u petak u Sankt Peterburg gde će igrati protiv domaćeg Zenita. Ovo je treća godina kako gostuju istom protivniku koji je šampion Rusije u kategoriji kadeta.

- Utakmice sa Zenitom su najozbiljnije provere uz duel sa prvotimcima novobeogradskog Radničkog. Plan stručnog štaba je da igramo što jače provere tokom priprema, a Zenit je šampion Rusije u generaciji 2002. i samim tim idealan rival da steknemo utisak na kom smo nivou - rekao je za klupski sajt Slavoljub Đorđević, trener kadeta.

On će na raspolaganju imati 20 igrača i dva golmana koji se nadaju da će ponoviti prošlogodišnje rezultate - pobedu i remi.

- Iskoristićemo priliku da steknemo uvid u lične mogućnosti. Iza nas je impresivna jesen tokom koje smo u godinu dana starijoj konkurenciji imali stopostotan učinak, a gostovanje u Rusiji prilika je da povučemo paralelu - kazao je trener mlađih kadeta Marko Neđić.

Njegov tim će brojati ukupno osamnaest igrača, a i mlađi i stariji kadeti će odigrati protiv svojih vršnjaka iz Zenita po dve utakmice od devetog do 12. februara.

VIDEO - Kako sam pre Salcburga znao da ćemo igrati Ligu šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA