≫ 

Srbin već zavodi red u svlačionici Dinama iz Zagreba! Albanac ga prozvao, pa zažalio: Kosovo mi ne diraj, to si sad uradio i nikad više!

Komnen Andrić nema nameru da dopušta bilo kome da se šali na njegov račun na Maksimiru

  • 2

Transfer Komnena Andrića iz Zaprešića u Dinamo iz Zagreba bila je ove zime u Hrvatskoj najveća transfer bomba. Pre svega jer je to prvi Srbin na Maksimiru još od raspada Jugoslavije.

Da Andrić nema problema sa dolaskom u redove šampiona Hrvatske, pokazao je i u intervjuu za Telegraf, kada je otkrio i kakve je poruke dobio od Bed Blu Bojsa.

Koliko nema nameru da dozvoli bilo kome da ga zadirkuje, a pre svega da ga proziva na nacionalnom nivou i da zbija šale na taj račun, pokazao je po prvom ulasku u svlačionicu Dinama.

Andrić je u intervjuu za Alo otkrio da ga je Amir Rahmani, fudbaler rođen u Prištini, koji mu je saigrač u Dinamu, prilikom njegovog prvog ulaska u svlačionici prozvao za Kosovo.

Komnen mu nije ostao dužan.

- To si sad uradio i nikad više. Možemo da se šalimo, da budemo prijatelji, ali Kosovo mi ne diraj - rekao mu je Andrić, koji je prepričao šta se desilo u svlačionici.

- Shvatio je da je preterao. Veliki smo prijatelji i dan danas. Taman posla da ima neke zle krvi, ali nikada nikome neću dozvoli da pređe granicu dozvoljenog. Kao što je ni ja ne prelazim - rekao je Andrić.

Andrić je prethodnog vikenda debitovao za Dinamo na prvoj zvaničnoj utakmici, u pobedi protiv Rudeša od 7:2 odigrao je 20 minuta. Naredna utakmica mu je u subotu, kada na Maksimiru Dinamo dočekuje Istru u subotu.

VIDEO: Telegraf u Kataru obišao mesta na kojima niču velelepni stadioni za SP 2022. godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    8. februar 2019 | 07:08

    И даље ми није јасно шта му је Албанац рекао за Косово и Метохију? И шта му је овај "наш" Пургер одговорио?

  • Cika Velja

    7. februar 2019 | 23:49

    Koja kladionica prima opklade koliko ce ovas nas izdrzati u lijepoj njihovoj???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA