≫ 

Janković promovisan u SPAL-u! (FOTO).

Fudbaler dočakao radnu dozvolu i konačno je stavio paraf na ugovor sa klubom iz Ferare

  • 4

Iako je još pre sedam dana napustio Partizan i pojačao redove SPAL-a, Marko Janković je tek danas zvanično stavio paraf na dogovor sa klubom iz Ferare. Sada već bivši fudbaler crno-belih je potpisao ugovor na tri i po godine, uz mogućnost produžetka saradnje za još sezonu, ukoliko obe strane budu zadovoljne.

Predstavljanje se malo odužilo, jer je fudbaler minulih dana aplicirao, a zatim i čekao radnu dozvolu iz Italije. Kada je papirologija konačno sređena, više nije bilo prepreka da se transfer veziste u italijanski klub privede kraju.

Foto: Privatna arhiva

Posrednik u transferu Jankovića u italijansku Seriju A je srpski agent Ivica Pavlović, koji se u poslednjih nekoliko godina odlično pozicionirao u poslovanju na “Čizmi”, realizujući transfere i u pomenutu Seriju A, ali i u Seriju B.

Foto: Privatna arhiva

Posredstvom Pavlovića karijere u Italiji su započeli Partizanovi igrači Nikola Ninković, Saša Lukić, Nikola Dukić, kao i Luka Marković, Marko Stojanović, a posredovao je i u transferima Ričmonda Boaćija (u Kinu i nazad), Nenada Krstičića u AEK, Mirka Ivanića u Crvenu zvezdu...

Janković će u toku dana biti i zvanično predstavljen u SPAL-u, koji je za reprezentativca Crne Gore isplatio Partizanu obeštećenje od 1.800.000 evra.

(Od izveštača Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tefs

    8. februar 2019 | 13:51

    Ovaj je previse mrsio u nasoj ligi, talenat nesporno poseduje ali ako bude predan koliko je bio ovde brzo ce se vratiti.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    8. februar 2019 | 14:02

    Ваљда пола од те суме. Шта ће њима толике паре. Па не плаћају ваљда они Тринкијерија

  • Nusknvp

    8. februar 2019 | 15:07

    Padavicar, jel pao i na promociji :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA