≫ 

Milojević ni reči o ponudi Arapa, samo mu je Zvezda u glavi: Trener crveno-belih se samo nasmejao na spekulacije o odlasku

Zvezdin strateg, očigledno, nema druge planove nego da sa Zvezdom ide na duge staze

  • 3

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević video je petu pobedu svog tima u petoj utakmici u Turskoj, protiv još jednog ozbiljnog rivala, a najuspešniji slovenački klub Maribor to svakako jeste. 

Crveno-beli su pokazali visok nivo discipline, ozbiljnosti i angažovanosti, za to su nagrađeni velemajstorskim golom u režiji Marina za konačnih 1:0, za kraj priprema u Antaliji.

- Jako ozbiljna ekipa, mogu da kažem da sam zadovoljan. Dobro je sve bilo, nije bilo problema. Zadovoljan sam, pogotovo u ovoj fazi gde su igrači 25 dana van kuće. Prvi deo je za analizu, ali posle smo upalili motore. Sve u svemu, zadovoljan sam - rekao je Milojević za TV Arena sport.

O ponudi jednog arapskog kluba, navodno je u pitanju Al Ain, o čemu se spekulisalo, Zvezdin strateg se samo nasmejao, bez ikakvog komentara na tu temu.

Milojević je posebno pohvalio novajlije, koje će, u to nema nikakve sumnje, doprineti jačoj konkurenciji.

- Dobro je što imamo dva tima. To su dobri momci, dosta sa njima razgovoram pojedinačno. Dobra je konkurencija, dosta puta sam napominjao da ne moraju da igraju najbolji - rekao je Milojević.

VIDEO: Pogledajte gol Marina za pobedu nad Mariborom u poslednjoj pripremnoj utakmici u Turskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    8. februar 2019 | 17:55

    Bravo za Miloja.Mislim da on ne bi prosperirao kod lenjih arapa.Evropski klubovi su za njega.

  • Cure

    8. februar 2019 | 20:03

    Drzi se ti samo Zvezde i nastavi da radis fenomenalnooo kao i do sada..

  • Auslander

    8. februar 2019 | 19:50

    Bravo Miloje.Ali kakve veze ima sto su igraci 25 dana van kuce?Ja sam 25 godina u belom svetu,a to nije razlog da svoj posao ne(obavljam) na najvisem nivou.Nemoj mo stalno traziti neke izgovore,prvise utakmica.Sad slucam Terzica koji kaze kako nas na prolece ceka malo utakmica i kako mu je zao sto svi nece imati pravu minutazu.Ko ce nama da udovolji??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA