Vikend za pamćenje i bogaćenje! Igraju se tri derbija, a kvote su NEVIĐENE!

Dok čekamo da se narednog vikenda na program vrati domaći fudbal, ovog vikenda nas širom Evrope čekaju veliki derbiji!

  • 4

Počnimo od Španije, gde Real posle remija sa Barsom u Kupu kralja igra sa Atletiko Madridom u Primeri, a samo u Meridianu ćeš dobiti kvote preko 2.50 i na jednog i na drugog rivala.

Ali uz to je spremljen i specijal u okviru koga za samo dva minuta možeš da pogodiš kvote 6.00 i 7.00! Ukoliko se prvi korner ili žuti karton desi za 120 sekundi - Meridian će ti isplatiti sjajan dobitak!

To naravno nije jedini derbi koji nas čeka za vikend, jer novi lider Premijer lige igra sa Čelsijem. Mančester siti je iskoristio kikseve Liverpula, pobedio Everton u sredu i preuzeo prvu poziciju na tabeli. Sada ih čeka meč sa Maurisiom Sarijem, čijoj su ekipi bodovi preko potrebni u borbi za mesto u Ligi šampiona.

Siti je veliki favorit, ali ukoliko se odlučiš da na svoj tiket hrabro staviš pobedu Čelsija dobićeš neverovatnu kvotu 6.00!

A šta kaže specijal? Ako neko iz Sitija postigne gol glavom - kvota je 4.50, a videli smo kako to radi Ajmerik Laport. A kvota da će baš on zatresti mrežu posle udarca glavom je 15! Na Davida Luiza je 20, a gol Serhija Aguera u oba poluvremena će ti udesetostručiti ulog.

A treći derbi koji nas očekuje ovog vikenda je onaj najveći u Nemačkoj - duel između Šalkea i Bajerna. Bavarci su izgubili prošli meč i sada su na sedam bodova od prvog mesta, a Šalkeu preti ispadanje ukoliko ne popravi formu.

Je li ovo prvi meč da tim iz Gelzenkirhena pobedi rivala i definitivno ga odvoji od snova o tituli? Ako jeste - onda je i pravi meč da iskoristiš kvotu 12 na pobedu gostiju!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA