≫ 

Mlečna kriza pogodila i Seriju A, farmeri blokirali igrače Kaljarija da lete za Milano! (VIDEO)

Na Sardiniji bukti nezadovoljstvo naroda potezima države

  • 0

Fudbaleri Kaljarija nisu prema planu krenuli na aerodrom na let za Milano u subotu, jer su ih u tome sprečili lokalni proizvođači mleka!

Farmeri sa Sardinije protestuju ovih dana zbog cene mleka, a kako bi ukazali na ozbiljnost situacije i privukli pažnju na probleme, sem toga što demonstrativno prosipaju litre i litre bele tekućine po ulicama, zauzeli su i trening centar Kaljarija "Asseminello", odakle niko nije mogao da mrdne dok su trajali pregovori sa predstavnicima kluba.

Njihova ideja je bila da ubede fudbalere i trenera Rolanda Marana da odustanu od puta za Milano, da jednostavno bojkotuju utakmicu i tako se solidarišu sa ljudima koji danima protestuju jer smatraju da im se čini nepravda.

Oko 100 farmera je zabarikadiralo ulaz u trening centar Kaljarija u ovoj svakako nesvakidašnjoj akciji.

U međuvremenu, i policija je stigla na lice mesta da pregovara sa farmerima, međutim njihov jedini naum je bio razgovor sa igračima, trenerima i predstavnicima kluba.

Ispred ekipe sa njima je razgovarao generalni direktor Mario Paseti, koji je nekako uspeo da ih ubedi da oslobode prolaz da prođe autobus sa igračima do aerodroma.

Ipak, i za to su imali uslov - da nekolicina igrača prospu mleko i iz kanti, pa su to učinili Nikolo Barela, Alesandro Deiola i Žoao Pedro.

Utakmica između Milana i Kaljarija igra se u nedelju od 20:30 sati.

Bilbao u prvenstvu nije izgubio kao domaćin još od početka oktobra, ali Barselona je ipak Barselona pa dvojka uplatu množi kvotom 1,75. Pogledajte sve kvote za meč Atletik Bilbao – Barselona

Šest pobeda nad Sasuolom vezao je Juventus, sedma bi bila dovoljna za kvotu 1,55. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Sasuolo – Juventus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA