≫ 

Ismevali smrt Sale, sad im preti trogodišnja zabrana dolaska na utakmice: Engleska policija lišila slobode dvojicu maloumnika (VIDEO)

Teško je naći prave reči koje bi objasnile postupak dvojice navijača Sautemptona

  • 3

Dok svet žali za pogibijom Emilijana Sale, čije je telo izvađeno 17 dana posle pada aviona u Lamanš, verovali ili ne, postoje osobe koje takvu tragediju ismevaju. 

Nažalost, mučne scene viđene su na tribinama "Sent Meriza" gde je Sautempton ugostio Salin nesuđeni klub Kardif (1:2), a svu pažnju javnosti sa utakmice odvukla su dvojica navijača domaćeg tima koji su simuliranjem leta aviona, gnusno ismevali smrt Argentinca i provocirali Velšane.

Svaki komentar na njihov postupak je suvišan.

Srećom, kamere su zabeležile njihov umobolni čin, odmah su ih primetili i redari, pa su gotovo istog trenutka odvedeni sastadiona u policiju i sada im preti trogodišnja zabrana ulaska na stadion Sautemptona.

- Klub će nastaviti da sarađuje sa policijom na identifikaciji svakog pojedinca koji je takvim gestikulacijama provocirao navijače Kardifa. Toj vrsti ponašanja nema mesta na našem stadionu i neće se tolerisati. Klub će zauzeti čvrst stav za svakoga za koga se pokaže da ima veze sa incidentom, i biće proteran sa stadiona - poručio je klub sa juga Engleske u saopštenju.

Kardifu je duel sa Sautemptonom bio prvi otkako je Salino beživotno telo izvađeno iz dubina nakon višednevne potrage.

U decembru je Čelsi naneo Sitiju prvi ligaški poraz u sezoni, u Mančesteru traže osvetu – kes se plaća kvotom 1,55. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Mančester Siti – Čelsi

VIDEO: Tužna sudbina Emilijana Sale, da li je moralo ovako?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA