≫ 

Solskjer se sastao sa Avramom Glejzerom, navijači Junajteda hoće da čuju samo jedno

Norvežanin sve bliže ugovoru

  • 2

Jedan od dvojice vlasnika Mančester junajteda Avram Glejzer sastao se u subotu sa privremenom menadžerom kluba Ole Gunar Solskjerom, pišu engleski mediji.

Njihov sastanak se odigrao posle ubedljive pobede nad Fulamom 3:0 što je Junajtedu već deseta pobeda u 11 utakmica od kada je Solskjer preuzeo vođenje kluba sa Old Traforda.

I Solskjer je priznao da se sastao sa Glejzerom, ali ne i o čemu su tačno razgovarali.

- Samo sam pričao sa njim, došao je u svlačionicu. Naravno svi smo srećni posle pobede. Ali sa kim se ja sastajem i kada nije na meni da kažem - naglasio je strateg Đavola.

Njegov agent je tokom meča sa Fulamom bio u loži sa Glejzerom i izvršnim direktorom Edom Vudvordom. Utakmica koja će verovatno presuditi da li će Solskjer dobiti ugovor i posle kraja sezone, čeka ga u utorak.

Tada Mančester igra prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena. Parižani dolaze bez prve zvezde Nejmara, ali i bez njega imaju dovoljno oružja u napadu za svakog protivnika iz Evrope.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mu

    10. februar 2019 | 16:01

    Jedna rec, GOSPODIN!!!!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    10. februar 2019 | 15:47

    А Батица, јел се састаје са управом, и да ли ће му пружити поверење или ће и њега ко Ђуку? Не треба сумњати у избор јер су се показали као одлична управа за ЈСД.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA