≫ 

Totenhem ne zna za remi, Džejmi Vardi tragičar Lisica! (FOTO) (VIDEO)

Novom pobedom, četvrtom u nizu Spasi nastavili poteru za mančester Sitijem i Liverpulom

  • 0

Fudbaleri Totenhema pobedili su na svom terenu Lester sa 3:1 u okviru 26. kola Premijerlige Engleske i tako vezali 4. pobedu. 

Posebno je zanimljivo da su Sparsi ušli ovom u istoriju najjače lige Engleske kao prvi tim koji posle 26. kola nema niti jedan nerešeni rezultat.

Kada je o ovom duelu reč, domaći fudbaleri su bolje i agresivnije započeli ovaj susret imali početnu incijativu koja im se isplatila u 33. minutu kada je Sančez golom načeo popularne Lisice.

Usledilo je mnogo zanimljivije drugo poluvreme u kojem je Džejmi Vardi imao priliku da, još jednom, postane heroj kluba. On je ušao u igru u 60. minutu, a samo 15 sekundi kasnije dosuđen je penal koji je, na njegovu žalost, promašio prilikom izvođenja.

Umesto izjednačenja, usledila je kazna samo 3 minuta kasnije kada je Eriksen duplirao predmnost domaće ekipe.

Do kraja, Vardi je ipak pogodio za 2:1, u 76. minutu, ali je tačku na susret stavio Son u sudijskoj nadoknadi svojim 10. pogotkom u poslednjih 11 utakmica u svim takmičenjima i tako potvrdio sjajnu formu u kojoj se nalazi.

Ovom pobedom Totenhem ostaje u trci za titulu, s obzirom da je i dalje treći sa 60 bodova, ali samo pet manje od lidera Liverpula i dva manje od drugoplasiranog Mančester Sitija.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA