≫ 

Olimpijakos jedva izvukao "živu glavu" u Solunu, PAOK grabi ka tituli! (FOTO) (VIDEO)

Tuča i napad na delegaciju Atinjana koje je spašavala policija, najvili su derbi Grčke

  • 4

Veliki derbi grčke Super lige između PAOK-a i Olimpijakosa završen je trijumfom od 3:1 crno-belih iz Soluna koji su posle velike pobede jedan korak bliži tituli prvaka Grčke. 

Samom meču prethodio je potpuni haos koji je nastao prilikom dolaska delegacije i igrača Olimpijakosa na stadion. Njih su napali huligani PAOK-a, pa je policija morala da reaguje i obezbedi prolaz gostujućem timu do svlačionice i terena.

kada su se stvorili uslovi, i kada je meč počeo, domaći fudbaleri su "furiozno" startovali i za svega desetak minuta rešili ovaj susrtet u svoju korist. Tako je prvo Vierinja  pogodio u trećem minutu, da bi prednost PAOK-a duplirao  Dijego Bisesvar na isteku dvadesetog minuta igre.

U nastavku igralo se nešto mirnije, bez golova, da bi u 83. minutu Akpom povisio na nedostižnijih 3:0. Čast Atinjana donekle je odbranio Podence počasnim pogotkom u 88. minutu.

PAOK je tako drugi put u sezoni dobio Olimpijakos i deset kola pre kraja ima devet bodova više u odnosu na crveno-bele iz Pireja i četrnaest u odnosu na aktuelnog šampiona AEK.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    10. februar 2019 | 21:49

    Tako je, po crvenka pi, ajmo crno beli oooo

  • Nemoj mene ja sam crnogorac

    10. februar 2019 | 21:57

    Solun ceka titulu. Eto vidite, jedna zemlja, jedan narod, a u duelima velike petorke nema gostujucih navijaca. Kaze, napadi na delegaciju Olimpijakosa, a zamislite igrace Olimpijakosa da setaju kroz Solun u obelezjima kluba, ili igrace Paoka da setaju Pirejom. Ne kazem da je to normalno, ali to je tako i svi moraju biti obazrivi na gostovanjima visokog rizika.

  • Nusknvp

    10. februar 2019 | 21:35

    Klosari opet rizikuju oduzimanje bodova ko i prosle godine. Sami sebi najveci neprijatelj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA