Obdukcija Emilijana Sale utvrdila od čega je tačno umro fudbaler

Istraga je i dalje u toku da se utvrdi uzrok pada aviona

  • 5

Obdukcija Emilijana Sale utvrdila je da je argentinski fudbaler preminuo od povreda glave i trupa, nakon pada aviona kojim je leteo iz Nanta za Kardif.

Argentinski fudbaler pronađen je u olupini aviona na dnu engleskog kanala između Engleske i Francuske, nakon što je mali avion Pajper Malibu, kojim su leteli on i pilot Dejvid Ibotson, nestao sa radara i pao u more.

U avionu nije bilo pilota Ibotsona, koji još nije pronađen.

Telo Emilijana Sale izvučeno je na površinu, nakon čega je utvrđena identifikacija, a zatim i obdukcija, koja je pokazala šta je tačno bio uzrok smrti.

Salino telo identifikovano je iz otisaka prstiju, navode mediji u Britaniji.

Istražitelji ističu da će biti potrebno do godinu dana da se utvrdi šta se tačno dogodilo Emilijanu Sali i Dejvidu Ibotsonu.

Podsetimo, neposredno pre tragedije, Sala je potpisao rekordan transfer iz Nanta u Kardif za 17 miliona evra. Posle potpisa je želeo da se pozdravi sa bivšim saigračima u Nantu i na povratku odatle doživeo je nesreću.

VIDEO: Tužna sudbina Emilijana Sale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    11. februar 2019 | 18:26

    Ма немојте...умро од повреда на глави и телу...пре или након пада авиона,и то се може утврдити...да ли има воде у плућима или не? Ако нема,убијен је пре пада. Ако има,можда је несрећа.Где је одбегли пилот?

  • Linz

    11. februar 2019 | 20:11

    Zasto je odusta profi pilot koji je sa Salom prosao kontrolu i pozvao kolegu pilota bez dozvole za ove letove, znao je da ovaj nema dozvolu ni iskustvo i opet mu dao posao i platio mu sve troskove. Ovo je prljava rabota al je pitanje dal ce ikada istina isplivat na vidjelo. Gdje god se lova vrti tu cesto i zasmrdi.

  • Darko

    11. februar 2019 | 21:12

    Na ovim portalima sam sreo razne nabedjene menadžere, trenere, fudbalere a sada vidim ima i detektiva svetskog renomea... Samo kada bi se ljudi drzali onog sto znaju sve bi bilo lepse... Ako uopste nesto znaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA