≫ 

Oglasio se FK Napredak posle incidenta: Napad na igrače nije bio na rasnoj osnovi!

Kruševački klub osuđuje napad kao delo huligana

  • 2

Povodom incidenta koji se u nedelju 10.02.2019.g., oko 19:00 časova dogodio u blizini Pionirskog parka u Кruševcu, kada su napadnuti fudbaleri Ibrahim Ndaje i Semjuel Baha, fudbalski klub Napredak izdao je  saopštenje:

- Fudbalski klub Napredak najoštrije osuđuje svaki napad, pritisak, nasilje i svaki drugi način ugrožavanja bezbednosti ljudi. Osuđujemo svaki čin nasilja ikada, igde i prema bilo kome i jednostavno ga smatramo neprihvatljivim. Napad na naše fudbalere je delo huligana, koji će u skladu sa Zakonom odgovarati za delo koje su počinili.

Foto: MN Press

- Napad nije imao rasističku pozadinu.

- Ujedno se zahvaljujemo brzoj i pravovremenoj reakciji priprednika Ministarstva unutrašnjih poslova policijske uprave Кruševac, koji su maksimalno profesionalno reagovali, i učinili sve da se počinioci ovog gnusnog dela pronađu, kao i da se naši igrači koliko,toliko osećaju sigurno i bezbedno.

Ujedno se zahvaljujemo svim navijačima Fudbalskog kluba Napredak, građanima Кruševca, i cele Srbije koji su najopštrije osudili ovaj čin i dali svoju maksimalnu podršku našim fudbalerima - navodi se u saopštenju Napretka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stari

    11. februar 2019 | 22:02

    Je li vi stvarno vjerujete u to?

  • Čarape

    12. februar 2019 | 09:35

    A sta bi drugo bilo nego rasizam. Kako bas njih dvojicu da prebiju,ako je zbog nekakvih slabih rezultata onda i drugi fudbaleri zasluzuju batine. Oni su dobili batine samo za to sto su crnci verovatno su huligani mislili nekakve izbeglice. Ali na zalost rasizam je prisutan na balkanu mnogo vise nego sto mislimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA