≫ 

Boateng umalo bacio u nesvest navijača zbog Fantazija: Propao mu novac koji je uložio, a onda mu se javio fudbaler i ispao car!

Ponekad društvene mreže kriju veću moć nego što mislimo

  • 0

Fudbaler iz Gane je samo šest meseci igrao u Sasuolu pre nego što je napustio Italiju i zamenio Sasuolo katalonskim gigantom.

Nekadašnji igrač Milana je po povratku u Seriju A iz Nemačke dočekan kao veliko pojačanje pa je mnogo pasioniranih igrača fantazi fudbala uložilo novac da bi ga imali u svom timu.

Jedan od njih je i izvesni Renato koji se posle šest meseci razočarao i pozvao Boatenga da mu vrati pare putem društvenih mreža i čak okačio svoj broj računa. U šali ili u zbilji, manje je važno, tek možete zamisliti njegovo iznenađenje kada se fudbaler - javio!

Boateng je deo novca uplatio na Renatov račun, a ovaj je ostao u neverici.

- Ćao Renato, novac je prebačen. Šaljem ti zagrljaj - odgovorio mu je Boateng.

- Ne, ne, ne... ne verujem, nemoguće je, pašću u nesvest - napisao je Renato i odlučio da novac donira u humanitarne svrhe.

Prvi favorit za osvajanje Lige šampiona je Mančester Siti s kvotom 4,70, a ako mislite da bi do trofeja mogao njegov gradski rival Junajted, kvota je 35! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA