Luka Jović se uskoro seli u Barselonu! Menadžer se sve dogovorio sa Kataloncima!

Najbolji strelac Bundeslige je transfer bomba Barse

  • 15

Luka Jović seli se na leto u Barselonu, prenosi frankfurtski "Algemajne cajtung". List tvrdi da je došlo do susreta Jovićevog menadžera i predstavnika Katalonaca. 

Prvi strelac Bundeslige (14 golova) trebalo bi da postane igrač  Barselone za oko 40 miliona evra, a nije isključeno da ona bude i veća, pominje se obeštećenje i od 60 miliona evra.

Luka Jović poručuje: Nadam se da ću se vratiti u Zvezdu po titulu, interesovanje klubova mi je samo motiv da radim više!

Nemci tvrde da je menadžer fudbalera već sve dogovorio sa Kataloncima i da ostali zainteresovani klubovi neće imati velike šanse. Interesovanje za mladog srpskog napadača pokazali su još Bajern, Real Madrid i Čelsi.

Dragoslav Stepanović je preporučio da golgeter iz „klase 1997“ ostane još koju sezonu u crnom dresu Ajntrahta. S druge strane, ni Nemci neće tek tako propustiti priliku da zarade, pošto im je jasno da na Nou Kampu imaju novac kojim bi ispratili njihove zahteve za obeštećenje.

Podsetimo i da Zvezda ima određene procente od transfera Jovića, pa bi zaradila i više od milion evra.

VIDEO: Delije bakljama dočekale fudbalere Zvezde sa priprema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    12. februar 2019 | 10:31

    Daće Bog da se to desi,pa da zaigra pored velikog Messija. Suarez nije u formi,ima 32 g. a i sam je rekao klubu da traže njegovog naslednika. Daj Bože da Luka dođe i da pokaže da je svetski kalibar. Našoj reprezentaciji treba neko ko će sledećih 10 godina da buši mreže. Srećno Luka!

  • Miki

    12. februar 2019 | 11:02

    Luka u Barsu a Mitar u drugu ligu...

  • Tadija

    12. februar 2019 | 10:57

    Uzmi i Špansko državljanstvo i igraj za njihovu reprezentaciju kad kod nas sediš na klupi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA