≫ 

Perišić urlao na Ikardija zbog Vande, rasulo u svlačionici Intera : Reci ženi da prestane da priča o meni, jel ti jasno?

Argentinac je izgubio kontrolu nad svlačionicom i zbog toga mu je oduzeta kapitenska traka

  • 0

Inter ne može bez potresa, a novi je izbio u svlačionici fudbalera, gde je došlo do sukoba dva ponajbolja igrača Neroazura. Naime, u klinč su ušli Ivan Perišić i Mauro Ikardi, koji je posle toga ostao bez kapitenske trake.

Sve to "zakuvala" je Vanda Ikardi, supruga kapitena Intera, koja radi kao voditeljka na jednoj italijanskoj televiziji, kako prenosi poznati italijanski novinar Franko Ordine.

Vanda je inače i agent svog supruga i u TV emisiji je komentarisala da Perišić ima ličnih problema zbog kojih želi da napusti Inter.

- Pregovaram s Marotom o novom Maurovom ugovoru i mogu vam reći da mi se direktor sviđa kao čovek. Gospodin je i iskrena je osoba. Svi smo čuli da je tako komentarisao i Perišićevu želju za odlaskom, otvoreno i iskreno. Želi da mu pomogne da ode, ali mora da misli i na Inter. Ne znam, možda iza te Perišićeve želje za odlaskom stoje i neki lični problemi - rekla je Vanda Ikardi, a to je hrvatskom reprezentativcu obziljno zasmetalo.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

- Reci svojoj ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, je li ti jasno? - urlao je navodno Perišić na argentinskog napadača u svlačionici.

Pošto Perišić nije jedini igrač Intera koji je u sukobu sa Ikardijem, čelnici kluba su razgovarali sa Argentincem i ostalim igračima i oduzeta mu je kapitenska traka, koja je zatim predata golmanu Samiru Handanoviću, a Ikardi je premešten u rezervni tim, pošto je odbio da bude u sastavu zbog oduzimanja trake.

Italijanski Skaj Sport navodi da Ikardija ne čeka kazna ili otvaranje disciplinskog postupka, pošto su u klubu razumeli odluku zašto ne može da igra.

Čelnici Intera žele da poprave odnos sa Ikardijem i reše kompletnu situaciju, ali i da Nara prestane sa javnim komentarima oko ugovora i ostalih klupskih stvari.

Ikardi je ove sezone postigao 15 golova na 28 utakmica, ali na poslednjih sedam nije pogodio.

Inter od 18.55 gostuje Rapidu iz Beča meč nokaut faze Lige Evrope i moraće da se snađe bez svog najboljeg strelca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA