≫ 

Zvezdin Milić i BATE ošamarili Arsenal, Mažićev naslednik isključio Lakazeta zbog UFC udarca! (VIDEO)

Kakav meč BATE Borisova protiv Tobdžija!

  • 3

U prvim mečevima šesnaestine finala Lige Evrope, poseban utisak ostavio je BATE Borisov!

Beloruski tim je uspeo da pobedi Arsenal sa 1:0 i napravi lepo iznenađenje, iako je nedavno ostao bez Mirka Ivanića, lidera i plejmejkera koji je pojačao Crvenu zvezdu.

Foto: Tanjug/AP

Presudio je Dragun udarcem glavom na centaršut Staševiča u 45. minutu, a dobar utisak ostavio je i nekadašnji igrač crveno-belih Nemanja Milić, kog je u 69. minutu zamenio sunarodnik Dubajić.

Ceo meč odigrao je Filipović, Simović je ostao na klupi, a bilo je još srpskih aktera duela. Arbitar Srđan Jovanoić delio je pravdu, pomagale su mu kolege Uroš Stojković i Milan Mihajlović kao mahači, Lazar Lukić i Zoran Široki bili su angažovani kao aistenti iza golova.

Da sve bude gore po Arsenal, Lakazet je u 85. minutu dobio direktan crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača, koji ga je isprovocirao malo grubljim remplovanjem i hvatanjem.

Zbog rezultata i nemoći, Lakazet je bio kraćeg fitilja, pa je nokautirao rivala, što nije promaklo Srđanu Jovanoviću. Naš arbitar nije oklevao i pokazao je direktan crveni karton, sa čime se Lakazet odmah pomirio, svestan greške koju je napravio.

Foto: Tanjug/AP

Što se Lacija tiče, izgubio je od Sevilje u Rimu golom Ben Jedera u 22. minutu, a zbog povrede Simone Inzagi nije računao na Sergeja Milinkovića Savića. Ceo meč odigrao je nekadašnji igrač Voždovca Adam Marušić, a burno je bilo u Pireju.

Olimpijakos je od 40. minuta protiv kijevskog Dinama vodio sa 2:1, da bi Verbič u 90. postavio konačan rezultat i dao lepih 2:2 svom timu pred revanš.

Slična napetost vladala je i u Renu, gde je domaći tim ispustio 3:1 protiv Betisa.

Pred kraj poluvremena, Ben Arfa je dao gol za vođstvo od 3:1, Sidnej je u 62. minutu vratio nadu Špancima, pa je u 90. Lajnez postavio konačan rezultat.

Posle kornera, zakucao je loptu u mrežu nogom i dao veliku šansu Betisu da na svom terenu sve do kraja drži u svojim rukama.

REZULTATI

BATE - Arsenal 1:0

Galatasaraj - Benfika 1:2

Krasnodar - Leverkuzen 0:0

Lacio - Sevilja 0:1

Olimpijakos - Dinamo Kijev 2:2

Rapid - Inter 0:1

Ren - Betis 3:3

Slavija Prag - Genk 0:0

VIDEO - Vujadin Savić vođa navijača među mališanima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA