≫ 

Ovo je startna postava Zvezde za početak proleća: Četiri bitna igrača van tima, među njima i Borjan

Crveno-beli protiv Novosađana nastavljaju gde su stali jesenac - Arena sport 16 sati

  • 17

Čekanju je došao kraj, fudbaleri Zvezde i Vojvodine odigraće na "Marakani" derbi prvog prolećnog kola prvenstva Srbije, u pitanju je 22. runda, a crveno-beli u meč sa "lalama" ulaze kao veliki favoriti.

Iza ekipe Vladana Milojevića je jesen za pamćenje, ali to je sada prošlost, vreme je za nove izazove koji kreću od duela sa trenutno osmoplasiranom Vojovodinom.

Trener lidera na tabeli ima određenih kadrovskih problema pred utakmicu, prvi golman Milan Borjan je "u autu" zbog povrede, a takođe još tri važna igrača za ovaj put će biti samo posmatrači.

U pitanju su Milan Rodić, Dušan Jovančić i Lorenco Ebesilio. 

Ipak, ne može se upotrebiti termin "oslabljen" kada je tim Zvezde u pitanju za danas, s obzirom na to da će šansu od starta dobiti pojačanja Milunović i Gajić, a šansu sa klupe čekaće Ivanić, Jirka i Vukanović.

Ovo je očekivano sastav Zvezde za utakmicu sa Vojvodinom: Popović, Stojković, Savić, Milunović, Gajić, Čaušić, Jovičić, Ben, Marin, Simić, Boaći.

VIDEO: Vulić i Vukanović tokom vožnje u crveno-belom tramvaju 

Sedam pobeda vezala je Crvena zvezda nad Vojvodinom, osma bi bila vredna kvote 1,22. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Crvene zvezde i Vojvodine

U pet sudara sa OFK Bačkom četiri pobede Partizana, koji je i sada izraziti favorit sa kvotom 1,40. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč OFK Bačke i Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA