≫ 

Milojević otkrio zašto je Gajića prebacio na levog beka, pa najavio nove eksperimente: Molim navijače za strpljenje! (VIDEO)

Raspoložen je bio Milojević posle Vojvodine

  • 3

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle prolećne premijere i pobede od 4:0 nad Vojvodinom u 22. kolu Superlige, a posebno je bio oduševljen ambijentom na Marakani.

- U pripremi utakmice smo videli da Vojvodina ima dosta mladih igrača, koji žele i znaju da igraju fudbal, a atmosfera na našem stadionu je bila divna, što se odrazilo na njih. Hvala navijačima na sjajnom ambijentu, priredili su jedno prelepo veče - naglasio je Milojević.

Trener šampiona Srbije izdvojio je i jedan trenutak koji je, prema njegovom mišljenju, bio izuzetno važan.

- Detalj koji je možda bio preloman je šansa za Vojvodinu posle greške u našoj odbrani i odbrana Borjana pri vođstvu 2:0, ali ne mogu ništa da zamerim svojim igračima. Treba lakše da rešavamo takve situacije, da ne vraćamo rivala u meč. Ima dosta stvari da ispravimo i insistiraću na tome. Takođe, čestitam mojim i igračima Vojvodine na fer i korektnoj igri. Bilo je lepo veče za fudbal, uživali smo i želim Vojvodini od sveg srca da se vidimo u plej-ofu.

Foto: MN Press

Milojević se i nešto opširnije osvrnuo na partiju crveno-belih na prolećnoj premijeri.

- Mislim da smo odgovorno odradili ono što smo se prirpemali i momci su u velikoj meri ispunili sve smo tražili. Igrali smo maksimalno fajterski od starta, toliko dugo smo zajedno i apsolutno su ispunili moja očekivanja. Malo sam se i pribojavao meča posle priprema na kojima smo baš dobro radili i nepoznanica su malo takmičarske utakmice, jer drugačiji je pritisak igrati za bodove i pred publikom. Probali smo da dođemo do rezultata koji će nam omogućuti da nas bilo kakva greška ne košta mnogo, da smo u jačem takmičarskom ritmu, možda se taj kiks ne bi ni dogodio. Pojedini igrači prvi put imaju 90 minuta posle dužeg vremena i sve u svemu mogu da budem zadovoljan.

Dvostruki strelac u trijumfu bio je Ričmond Boaći, dok su po jedan gol postigli Simić i Pavkov, a na delu su viđena i četvorica debitanta - od početka Milunović i Gajić kao levi bek, odnosno Jirka i Ivanić u drugom poluvremenu.

- Igrao je Gajić i u Bordou često na levoj strani. On je mladi reprezentativac i budućnost Crvene zvezde, dosta smo ga pratili i njemu su potrebne utakmice. Gajić se odlično služi sa obe noge i izabrali da mu damo šansu jer Vojvodina ima brze bokove zbog Gojkova i Đuričina, pa smo se opredelili da debituje kao levi bek. Imam strpljenja, žao mi je i što Vukanović nije zaigrao, čekamo i Vulića, oni imaju veliki potencijal, videli smo Jirku danas i molio bih samo zvezdašku javnost da posle 15-20 minuta ne donosimo sud. Treba njima malo vremena da se prilagode i ja mnogo verujem u njih.

VIDEO - Marin ponovo „baca magije“, Simić duplira Zvezdinu prednost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    16. februar 2019 | 21:42

    Miloje Evropa nema. takvih trenera kao sto ste vi. U vas zvezdasi treba da vam veruju jer se vidi da znate svoj posao zato vama vasim saradnici a i upravi samo. podrska.

  • Goxxx902

    16. februar 2019 | 21:15

    Majstore, samo radi ono sto mislis da treba!

  • MaaNee

    17. februar 2019 | 10:46

    Terza mađija a trener ni bolji ni gori od ostalih iz lige. Onoliko dernjanje na Jovicica uz dve polu greske a celi mec Simic,Causic,Milunoviv I Savic nisu napravili tacno dodavanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA