≫ 

Onaj sudija, đubre jedno, ne odsvira čist penal i taman tri komada za Zvezdu: Ovako je Šaban komentarisao veliku pobedu crveno-belih

Šaulić se kladio na meč sa Liverpulom i podsetio na jednu važnu stvar u vezi sa parama i kladionicom

  • 2

Jedan od najvećih pevača narodne muzike Šaban Šaulić tragično je nastradao u nedelju ujutru, a pored muzike, voleo je sport, Crvenu zvezdu i kladionicu. Pre tri meseca "ispoštovao" je utakmicu sa Liverpulom kada su crveno-beli izvojevali jednu od najvećih pobeda u poslednjih 40 godina.

Tom prilikom podsetio je i da kada se dobije tiket, novac ima sporednu ulogu.

- Ja sam srećan kad god Zvezda pobedi samo sam se malo razočarao, moram da priznam, zato što sam igrao 3+, a bila su samo dva gola. Pa da su bar još jedan dali... Onaj sudija, đubre jedno, ne odsvira čist penal, taman tri komada i ja srećan i dobio bih neki dinar.

Nije to zbog para, onda si srećan pogodio si nešto i onda si zadovoljan bez obzira na pare, one nisu važne. Nek su oni pobedili, to je najvažnije - rekao je tada Šaban.

Zvezda je Liverpul u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona pobedila 2:0 golovima Milana Pavkova u prvom poluvremenu utakmice.

VIDEO - Ovo je drugi gol Pavkova protiv Liverpula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    17. februar 2019 | 18:10

    Mnogo pevaca i kvalitetnih izgubise zivot,zivot na cetri tocka Darko Radovanovic,Luis, Tose Proeski, kralj narodne muzike Saban Saulic , njih nema fizicki sada ali je ostao glas njihov glas Slavuja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA