Nikad filijala, samo FK Zemun: Taurunumi oštro odgovorili na prozivku da su Zvezdin klub (FOTO)

Nisu dužni Zemunci ostali svima koji su ih prozivali

  • 1

Fudbaleri Rada i Zemuna remizirali su sa 2:2 na startu prolećne Superlige, a navijači "Taurunum Bojs" bili su u centru pažnje.

Oni su istakli transparent "Nikad ničija filijala, samo FK Zemun", čime su poslali poruku upravi kluba i fudbalskoj javnosti.

Naime, već duže su Zemunci prozivani da im je klub praktično postao filijala Crvene zvezde, što su oni hteli oštro da negiraju porukom koja je razvijena u gostujućem sektoru banjičkog stadiona.

Zvezda je prošlog leta inače dovela Veljka Simića iz Zemuna, a sada je u ovaj klub prosleđen Dejan Vidić na pozajmicu. Malo je nedostajalo da i Erik Jirka ode u Zemun kao pozajmljeni igrač, ali se to nije desilo.

Zato su i Taurunumi želeli da se oglase, sa direktnom porukom, koja je postala hit i na navijačkim stranicama po društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram
Taurunum Boys na Banjici danas #taurunumboys Brat kida duplanja! @duplanjaA post shared by Balkanski Navijaci (@balkanskinavijaci) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk Vučko

    18. februar 2019 | 09:17

    Ma nisu oni zvezdin klub. Oni su samo jos jedan napredni klub u nizu. Nista vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA