≫ 

Nejmar tačno zna koja tri saigrača želi u novom klubu!

Real Madrid je klub sa velikom platežnom mogućnošću, ali možda Nejmar traži previše...

  • 5

Nejmar je saopštio Madriđanima da je otvoren za razgovore ako "Los Blankosi" ispune njegove zahteve, koji se graniče sa neizvodljivim, prenosi španski Don Balon.

Brazilac želi da ima ova tri fudbalera pored sebe u novoj eri "Galaktikosa", a to su Pol Pogba, Eden Azar i Roberto Firmino!

Kako prenose španski mediji, ove navodne zahteve Brazilca je skoro pa nemoguće ispuniti uzimajući u obzir cene nabrojanih fudbalera i uz to da igraju ključne uloge u velikim timovima.

Jedino za koga postoje donekle optimalne šanse za dovođenje jeste Eden Azar koji je u prethodnom periodu koketirao sa klubom iz prestonice Španije, međutim i to je još uvek na dugačkom štapu.

Eden Azar, Foto: Tanjug/AP

Real Madridu svakako predstoji ozbiljna rekonstrukcija sledećeg leta, tim koji je harao Evropom prethodnih godina je prošao svoj zenit tako da fali sveže krvi na "Santijago Bernabeu", a kako je Florentino bio miran u prethodnim prelaznim rokovima, izgleda da je došlo vreme za nove "bombe" u Madridu!

VIDEO: Dule Savić peva četničke pesme na proslavi Delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA